Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO A je to tu: Slovenský spevák a jeho partner si vymenili obrúčky... Takto to prebiehalo!

Už sú svoji! Zobraziť galériu (4)
Už sú svoji! (Zdroj: Instagram J.P.)

BRATISLAVA - Ešte v polovici júla sme na Topkách ako prví informovali o tom, že spevák Jakub Petraník a jeho partner Peter, sa vo svojom vzťahu plánujú posunúť ďalej. Bývalý muzikant, ktorý aktuálne pracuje v televízii Joj, nám prezradil, že si s priateľom nechali vyrobiť obrúčky. A teraz... Už sa stalo!

Na Slovensku síce zo zákona nie sú povolené registrované partnerstvá, no keďže dvojica to spolu myslí vážne, obrúčky si nechali vyrobiť aspoň ako gesto ich lásky. Sympatický spevák nám ešte pred pár týždňami hovoril, že pri tejto príležitosti plánujú zorganizovať oslavu v kruhu svojej rodiny a priateľov, nakoniec sa však rozhodli pre výmenu prstienkov vo väčšom súkromí.

Galéria: Jakub Petraník s partnerom Petrom
Jakub a Peter sa išli zrelaxovať na chatu na východe Slovenska, a práve tu si na ruky nasadili svoje krúžky s prísľubom lásky. Šperky pre dvojicu vyrábal umelcov "švagor".  „Peter bol pre ne v Košiciach osobne a priniesol ich na chatu. Dal mi prsteň na terase, keď sme boli ma chate ešte sami. Bolo to veľmi romantické, lebo z chaty je rovno výhľad na vodu," opísal pre Topky dojímavý moment Petraník. 

Ako sme už spomínali, veľkú humbuk okolo tejto udalosti nerobili. „Nebola žiadna párty, len sme strávili najbližšie dni v kruhu pár priateľov v prírode," dodal Jakub, ktorý sa týmto veľkým momentom pochválil aj na svojom Instagrame, kde zverejnil záber obrúčok. Dvojici srdečne gratulujeme a v spoločnom živote im prajeme veľa šťastia a lásky! 

Jakub Petraník a jeho partner si vymenili obrúčky.
Zobraziť galériu (4)
Jakub Petraník a jeho partner si vymenili obrúčky.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Viac o téme: Jakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu