Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo superstaristu je dvojnásobný otec: Ukázal synčeka a... TAKÉTO dostal meno!

Už je z neho dvojnásobný otec. Zobraziť galériu (10)
Už je z neho dvojnásobný otec. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Hoci sa mu nepodarilo cez duety prebojovať v šou ďalej, spevák prežíva najšťastnejšie obdobie. Superstarista Jaro Dolník sa stal dvojnásobným otcom a jeho manželka Eva mu porodila synčeka. K malému Dávidkovi pribudol braček a hrdý otecko sa pochválil aj fotkou novorodeniatka.

Hovorí sa nešťastie v hre, šťastie v láske. A práve tento výrok si požičal aj Jaro Dolník, keď vypadol zo Superstar. I keď mu to bolo ľúto, doma ho čakalo neskonalé šťastie. So svojou manželkou Evkou vychovávajú syna Dávidka a už počas súťaže sa tešili na ďalší prírastok, ktorého sa dočkali včera.

V Superstar sa prebojoval Jaro do duetov, no tam vypadol.
Zobraziť galériu (10)
V Superstar sa prebojoval Jaro do duetov, no tam vypadol.  (Zdroj: Instagram)

Takmer presne týždeň pred ich prvým výročím svadby priviedla Eva na svet druhého synčeka. „Marián Dolník 25.7.2020, 3020 kg • 46 cm. Moja najkrajšia a najstatočnejšia žena mi dnes dala druhého syna. Obidvaja sú v poriadku. Ďakujem," pochválil sa hrdý dvojnásobný otec na sociálnej sieti. Chlapček dostal tradičné meno. Fotografiu šťastného tatinka zverejnila aj čerstvá rodička. „Myslíte, že mi toho chlapčeka ten tatinko niekedy požičia?" napísala v príbehu na Instagrame. Jaro sa zrejme, ako mnohí milujúci muži, úplne roztápa zo svojho druhého syna. Srdečne blahoželáme a prajeme veľa zdravia a síl.

Jaro Dolník sa stal včera dvojnásobným otcom.
Zobraziť galériu (10)
Jaro Dolník sa stal včera dvojnásobným otcom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: SuperstarJaroslav Dolník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu