Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ivane Gottovej došla trpezlivosť: Ostro odstavila Dominiku... Rovno na hrobe zosnulého Karla (†80)!

Ivana Gottová odstavila Dominiku Zobraziť galériu (4)
Ivana Gottová odstavila Dominiku (Zdroj: Facebook/Instagram Š.D.)

PRAHA - To, že vzťahy medzi Ivanou Gottovou (44) a najstaršou dcérou Karla Gotta († 80) nie sú práve ružové, nie je žiadnym tajomstvom. Dámy si venovali už niekoľko odkazov, ktoré síce chceli pôsobiť diplomaticky, no každý pochopil, že medzi týmito ženami panuje napätie a o vrúcnom vzťahu nemôže byť reč. Dominika Gottová (47) mala po smrti svojho otca na rováši niekoľko kiksov a zdá sa, že vdove po zosnulom spevákovi s ňou pretiekla už všetka trpezlivosť.

Dominika si pod sebou evidentne už definitívne podpílila konár a Ivana o nej nechce ani počuť. O tom, že blondínku nepokladá za súčasť svojej rodiny, svedčí nenápadné, no zato poriadne ostré gesto. 

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:
Miesto posledného odpočinku maestra dnes čelí obrovskému náporu jeho priaznivcov, blízkych a kolegov. Karel by práve dnes oslávil svoje 81. narodeniny. Jeho rodina v spolupráci s cintorínom na pražských Malvazinkách teda miesto zabezpečila, aby všetko prebiehalo hladko a nedošlo napríklad k požiaru, aký tu už kvôli množstvu sviečok vznikol v uplynulých mesiacoch. 

Okrem nich a veľkého počtu kvetov a vencov sa ale na hrobe objavila aj veľká kytica, ktorú Karlovi venovala práve jeho rodina. Na kartičke sú podpísaní takmer všetci jeho najbližší. Vdova, dvaja vnuci i jeho dcéry. Teda až s výnimkou jednej. Dominikino meno sa tam neobjavilo. 

Meno Dominiky Gottovej na odkaze do neba od rodiny chýba.
Zobraziť galériu (4)
Meno Dominiky Gottovej na odkaze do neba od rodiny chýba.  (Zdroj: Profimedia)

„Drahý Kájo, milovaný otecko a deduško, veľmi nám chýbaš, je tu bez Teba veľké prázdno. Spomíname na Teba s láskou každý deň. Posielame pusu do neba. Ivana, Charlotte, Nelly, Lucia, Vojta a Honza,” je uvedené na ceduľke, pričom je zrejme každému jasné, že Dominika nebola vynechaná nedopatrením. Tá na celú situáciu ale reagovala akoby nič. „Uctím si ocka v priebehu týždňa, o spoločnej rodinnej kytici som nevedela,” povedala stručne pre český Blesk. 

Viac o téme: Karel GottIvana GottováDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu