Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalá misska sa pochválila novým priateľom: Zbalil ju slovenský Timberlake!

Kráska má po boku nového fešáka. Zobraziť galériu (6)
Kráska má po boku nového fešáka. (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA – Nie je to tak dávno, čo sa krásna misska chválila na sociálnej sieti fotografiami po boku sympatického kameramana Martina. Ešte v októbri totiž na Instagrame zdieľala záber s mladým mužom a ako popis bolo len srdiečko. Zdá sa však, že si dali zbohom a Kristína Krajčírová (28), Miss Slovensko 2012, je opäť šťastne zadaná.

Sympatická blondínka dlhé štyri roky tvorila pár s Ivanom Kmotríkom ml., no napokon si dali zbohom. Minulý rok v októbri, čo nie je tak dávno, sa na svojom instagramovom profile pochválila pár zábermi s novým mužom. Šlo o šikovného kameramana a srdiečka pri ich spoločných fotkách nasvedčovali tomu, že tvoria pár. To je však minulosťou a Kristína Krajčírová má po boku nového muža.

Svoju novú lásku ukázala na sociálnej sieti a pridala i veľavravný komentár. „Ty. Keď do toho padneš. Mám toho najkrajšieho chlapa na svete,“ chváli sa víťazka súťaže krásy z roku 2012. Pod fotografiou sa jej ihneď začali objavovať prajné komentáre.

Kristína má po svojom boku skutočne fešáka. Dokonca ho Krajčírovej známa Soňa označila za svetového speváka: „Tak ty si si narazila Justina Timberlaka? Krásni ste.“ Či sa vám na neho podobá, už necháme na vás, no krásnej blondínke želáme, aby jej to tentoraz vyšlo.

Kristína má po svojom boku nového priateľa Jakuba.
Zobraziť galériu (6)
Kristína má po svojom boku nového priateľa Jakuba.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu