Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľká rana pre divákov markizáckych Oteckov: Definitívny KONIEC seriálu!

Markizácki Oteckovia na televíznych obrazovkách končia. Zobraziť galériu (4)
Markizácki Oteckovia na televíznych obrazovkách končia. (Zdroj: Instagram J.K.)

BRATISLAVA - Väčšina Slovenska je aktuálne zavretá v domácej karanténe. Mnohí si tak automaticky krátia čas pred televíznymi obrazovkami. Po novom však diváci budú mať opäť o program menej, na ktorý sa každý deň budú môcť tešiť. Markíza totiž nateraz hlási definitívny koniec seriálu Oteckovia.

Aktuálna situácia okolo koronavírusu výrazne zasiahla aj slovenské televízie. Tie aktuálne museli pozastaviť výrobu svojich projektov a nikto nevie, kedy ju budú môcť obnoviť. Markíza a Jojka sa preto museli uchýliť k radikálnym krokom.

Galéria: Oteckovia

No zatiaľ čo na Kolibe sa to dotklo len novinky Zlatá maska, v Záhorskej Bystrici z vysielania stiahli už prakticky všetky premiéry. Posledné týždne si v programe nechali už len SuperStar a seriál Oteckovia. Aj ten však z pôvodných piatich častí do týždňa najprv skresali na 4 a napokon už len na 3.


KORONAVÍRUS úplne ochromil Markízu: Sťahuje všetky premiérové programy... Večer si pozriete už len reprízy a SuperStar!


Fanúšikovia obľúbeného markizáckeho seriálu však o pár dní dostanú ešte väčšiu ranu. Ako informuje mediaboom.sk, televízia náhlou programovou zmenou potvrdila, že večerný ťahák bude vysielať už len do stredy 1. apríla a potom Oteckovia hlásia definitívny koniec. 

Aspoň pokým sa situácia ohľadom zákerného vírusu u nás neupokojí a Markíza nebude môcť opäť natáčať. Nejaké epizódy Oteckov jej pritom mali ešte ostať v zálohe, takisto 6 dielov Susedov, 4 časti Dvaja na jedného a má nakrútené aj nejaké vydania Hornej Dolnej, Pána profesora a Červených pások. 

Neodvysielaný materiál si Markíza zrejme pre každý prípad šetrí pre jesennú sezónu... Keďže nateraz nie je vôbec jasné, kedy sa bude opäť môcť začať vyrábať.

Viac o téme: Oteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu