Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Nenávidená porotkyňa SuperStar v karanténe: Ukázala postavičku v plavkách!

Patricie Pagáčová z dlhej chvíle v karanténe zalovila v spomienkach. Zobraziť galériu (4)
Patricie Pagáčová z dlhej chvíle v karanténe zalovila v spomienkach. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Ľudia po celom svete sú aktuálne kvôli koronavírusu zavretí za stenami svojich bytov. Výnimkou nie je ani Patricie Pagáčová (31), ktorá sa u divákov speváckej šou SuperStar zapísala ako nenávidená porotkyňa. Z dlhej chvíle v karanténe plavovláska zalovila v spomienkach a na internet zavesila fotku v plavkách!

Patricie Pagáčová odštartovala novú sériu speváckej šou SuperStar ako porotkyňa, ktorá divákom nie je vôbec sympatická. Mnohým Čechom a Slovákom neraz dvihla tlak svojimi hodnoteniami, ktoré podľa nich nie sú odborné a v pätici katov tak nemá čo hľadať. 

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

Aktuálne však plavovláska púta pozornosť niečím úplne iným. Podobne ako väčšina ľudí po celom svete, aj ona je zavretá za dverami svojho bytu v povinnej karanténe kvôli zúriacemu koronavírusu. No a zrejme veľa voľného času a s tým spojená nuda plavovlásku priviedli k tomu, že zalovila v spomienkach.

Na sociálnu sieť Instagram totiž najnovšie zavesila fotku starú niekoľko mesiacov, na ktorej je iba v plavkách. „Tiež sa teraz v spomienkach vraciate? Myslím, že si budem cestovanie omnoho viac užívať,“ napísala k záberu. Tak čo poviete, pristane to porotkyni v bikinách?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taky se teď ve vzpomínkách vracíte? myslim, že si budu cestování mnohem víc vážit...

Príspevok, ktorý zdieľa Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova),

 

Viac o téme: Patricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu