Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Domáca "KoronaŠikana" Lucie Bílej: Radek pomáha so ženskými prácami... Táto FOTO stojí za to!

Lucie Bílá a Radek Filipi Zobraziť galériu (3)
Lucie Bílá a Radek Filipi (Zdroj: Instagram R.F.)

PRAHA - Makať sa musí! A dvojnásobne to platí v domácnosti Lucie Bílej (53). Popová diva je totiž vyučená krajčírka a svoje skúsenosti v tomto období využíva k pomoci iným. V domácej karanténe aktuálne šije rúška pre zdravotníkov, táto činnosť neobišla ani jej partnera Radka Filipiho (36).

„Viem, že v nemocnici v Kladne je 2,5-tisíc lekárov, sestričiek a zdravotníckeho personálu.  Viem, že aj keby som šila 26 hodín denne, nie je v mojich silách toľko rúšok ušiť, ale šijem, šijem, šijem a ukľudňuje ma to. Mám tak pocit, že som platná a nečakám, čo príde,” vyjadrila sa Lucie pred pár dňami s tým, že v dnešnej dobe sa jej profesia krajčírky naozaj hodí. 

Galéria: Lucie Bíla

Radek sa doma nefláka a pri šití rúšok pomáha.
Zobraziť galériu (3)
Radek sa doma nefláka a pri šití rúšok pomáha.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Odvtedy speváčka šije ako mašina, cez ruky jej prešli metre látky a zabezpečila si aj novú žehliacu dosku. Práve za ňou najnovšie odfotila svojho partnera Radka, ktorý v tejto krásnej aktivite česko-slovenskej dive pomáha. S rúškom na ústach sa chopil žehličky a svoju lásku v príprave ochranných pomôcok nenechal samú. „Myslím, že toto obdobie preverí nejeden vzťah,” napísala Lucie so smiechom na Instagram k fotke prácou zaneprázdneného Radka. 

Luciin partner sa po zatvorení fitnescentier takto vtipne vynašiel.
Zobraziť galériu (3)
Luciin partner sa po zatvorení fitnescentier takto vtipne vynašiel.  (Zdroj: Instagram L.B.)

Potetovaný fešák si počas domácej karantény kráti čas aj inými činnosťami. Keďže fitnescentrá sú do odvolania zatvorené a Radek cvičí na profesionálnej úrovni, telocvičňu s provizórnymi pomôckami si vytvoril v byte. Lucie zverejnila aj video, podľa ktorého je jedným z jeho obľúbených cvikov zdvíhanie svojej vyvolenej na záhradnom kresle. „To je tak, keď váš muž nemôže ísť do posilňovne,” poznamenala sympatická speváčka. Nuž, v týchto časoch sa kreativite medze nekladú!

 

Viac o téme: Lucie BíláKoronavírusRadek Filipi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu