Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

EXKLUZÍVNE Sexi jojkárka porodila: Mastná sumička za pôrod na Cypre... FOTO To je ale luxusná klinika!

 Sexi jojkárka porodila! Zobraziť galériu (4)
Sexi jojkárka porodila! (Zdroj: pixabay.com)

LIMASSOL - Len pred pár dňami sme písali o tom, že sexi jojkárka Petra Mokoš Lenártová, jedna z najznámejších účastníčok reality šou Dievča za milión, deväť mesiacov tajila tehotenstvo a už onedlho privedie na svet svoje druhé dieťatko. No a tak sa už aj stalo a jej prvorodená dcérka Mia sa dočkala súrodenca!

Ako sa nám podarilo zistiť, Petra priviedla dieťatko na svet rovno na deň Sv. Valentína, a tak sa rodine postarala o ten najkrajší darček. „Áno, je to tak. Termín som mala mať trošku neskôr, ale už to mám za sebou,” potvrdila nám blondínka, keď sme ju oslovili s tým, či môžeme gratulovať k tomu, že sa z nej stala dvojnásobná mamina.

Meno potomka nám síce zatiaľ prezradiť nechcela, povedala však aspoň to, či sa s manželom dočkali synčeka alebo druhej dcérky. „Je to dievčatko,” odpovedala nám šťastná blondínka. 

Galéria: Petra Lenártová
Pôrod prebiehal na Cypre, a tak nás zaujímalo, v čom je rozdiel oproti slovenským klinikám. Dcérka totiž prišla na svet v súkromnej pôrodnici. „Sú tu aj klasické pôrodnice, ale všetci, ktorých tu poznám, rodili v súkromných. Prístup jej rôzny, ja som chcela rodiť prirodzene, tak som podľa toho hľadala aj lekára,” povedala nám Petra s tým, že dieťatko priviedla na svet v meste Limassol. 

Počas pôrodu jej bol obrovskou oporou manžel. „Prvé chvíle boli príjemné, bola som rada, že pôrod bol podľa mojich predstáv a prebehol relatívne rýchlo. Moje predstavy sa stali skutočnosťou, aj keď som sa toho obávala. Partner bol pri pôrode, čo tiež zohralo svoju pozitívnu úlohu a je šťastný dvojnásobný otecko," opísala nám svoj veľký deň sexi jojkárka. 

Petra Lenártová rodila v takomto luxuse.
Zobraziť galériu (4)
Petra Lenártová rodila v takomto luxuse.  (Zdroj: archív P.L.)

Pôrodnica na Cypre má niekoľko poschodí a je obložená mramorom.
Zobraziť galériu (4)
Pôrodnica na Cypre má niekoľko poschodí a je obložená mramorom.  (Zdroj: archív P.L.)

„Pôrod v súkromnej nemocnici tu vyjde cca 2500€. Vybavenie a služby sa dajú porovnať s najznámejšou súkromnou klinikou v Bratislave (kde rodila napr. aj Jasmina Alagič, pozn. red.). Cisársky tu vyjde zasa na 2800 - 3000€, izby sú všetky samostatné, takže tam žiadne príplatky nie sú” opísala nám, ako to funguje na Cypre. Podarilo nám získať aj fotografie zo spomínanej pôrodnice a uznajte sami. V takomto luxuse sa musí mamičkám rodiť jedna radosť!

Viac o téme: Petra Lenártová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu