Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zastupovala aj Kajínka, nad Gottovou však zlomila palicu: Právnička s Dominikou ukončila spoluprácu!

Dominika Gottová Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová

PRAHA - Dominika Gottová (46) rieši ďalší problém. Dcéra zosnulého speváka Karla Gotta (†80) totiž zostala bez právničky. Stalo sa tak po záhadnej tlačovke, ktorú blondínka usporiadala pred pár dňami v jednom z pražských parkov.

Keď sa Dominika Gottová rozhodla opustiť svojho manžela Timma Tolkiho a vrátiť sa späť do Česka, vedela, že pomoc právnika bude nevyhnutná. Oslovila preto advokátku Kláru Long Slámovú, ktorá figurovala v mnohých významných prípadoch. Pomáhala napríklad aj Jiřímu Kajínkovi. Podľa najnovších informácií extra.cz však už Slámová dcéru zosnulého českého slávika nezastupuje.

Galéria: Dominika Gottová

Vysvitlo to len krátko po tom, ako Dominika Gottová zvolala tlačovku v parku, kde poskytla vyhlásenia niekoľkým českým médiám. „Môžem vám iba potvrdiť to, že zo strany našej kancelárie bola klientke vypovedaná plná moc. Na jej zastupovaní sa už viac nepodieľame,” vyjadrila sa stručne advokátska kancelária.

Dominika Gottová sa krátko po smrti otca Karla Gotta vrátila žiť do Česka.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová sa krátko po smrti otca Karla Gotta vrátila žiť do Česka.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Gottová si však za vzniknutú situáciu pravdepodobne môže sama. Podľa zdroja spomínaného portálu malo právničke vadiť prehlásenie ohľadom právnych krokov, ktoré sa vôbec nestotožňovalo s realitou, ale aj nedostatočná komunikácia či ignorovanie e-mailov a správ. Po spomínanej tlačovke sa navyše v médiách začalo špekulovať o tom, že by práve Slámová mala Dominike pomôcť s rozvodom.

Dominika Gottová si na rozvod s Timom Tolkkin bude musieť nájsť nového právnika.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová si na rozvod s Timom Tolkkin bude musieť nájsť nového právnika.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Tá sa preto od zbrklej klientky dištancovala. „Dôvody pre ukončenie právneho zastúpenia som Dominike Gottovej uviedla v liste, verejne ich nijako komentovať nebudem,” nechala sa počuť právnička.

Dominika Gottová s otcom Karlom Gottom.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová s otcom Karlom Gottom.

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu