Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohlreicha z Áno, šéfe okradli: O dva dni to prišlo... ŠOKujúci odkaz od zlodeja!

Zdeněk Pohlreich riešil naozaj kuriózny prípad. Zobraziť galériu (6)
Zdeněk Pohlreich riešil naozaj kuriózny prípad.

PRAHA - Zlodeji neobchádzajú ani verejne známe tváre. Svoje by o tom aktuálne vedel rozprávať český kuchár Zdeněk Pohlreich (62), známy z televíznej šou Áno, šéfe. Dlhoprstí mu vybielili auto. Keď to nahlásil na polícii, o dva dni to prišlo... Od zlodeja dostal šokujúci odkaz!

O kurióznom prípade informoval český magazín Sedmička. Šéfkuchár si mal nerozumne nechať svoje doklady na zadnom sedadle auta a hoci to bolo v obci, v ktorej býva, predsa len sa našiel niekto, kto neváhal, rozbil zadné okienko na vozidle a doklady s platobnými kartami zobral. 

Pohlreich krádež nahlásil na polícii a karty zablokoval. Potom sa však stalo niečo naozaj šokujúce. „Kuriózna vec nastala asi o dva dni neskôr, keď sa tie karty objavili späť za plotom. Boli v takom puzdre s listom od páchateľa, že je mu ľúto, že okradol práve mňa, pretože ma má rád. A že doklady zahodil niekde inde v dedine do koša na odpadky,“ popísal pre Český rozhlas.

Pohlreich však situáciu berie s humorom a vtipkuje, že to berie za vrchol svojej popularity. „Začal som zvažovať účasť v prezidentských voľbách. Podľa mňa sa už človek ďalej dostať nemôže,“ dodal s humorom.

Viac o téme: Zdeněk PohlreichÁno šéfe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu