Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Júlia zo šou Svadba na prvý pohľad to vyhrala: Takéto telo má jej manžel Ľubo!

Júliin manžel Ľubo skrýva pod oblečením vymakané telo! Zobraziť galériu (14)
Júliin manžel Ľubo skrýva pod oblečením vymakané telo! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza nedávno spustila novú šou, aká u nás nemá obdobu. Relácia Svadba na prvý pohľad spája dvoch doposiaľ pre seba neznámych ľudí rovno zväzkom manželským. Jednou z dvojíc, ktoré sa na to nechali nahovoriť, sú aj Júlia (24) a Ľubo (28). A nevesta to vyhrala nielen tým, že jej zákonitý je sympaťák, ale ešte má aj sexi telo!

Minulý týždeň odvysielala televízia Markíza druhý diel šou Svadba na prvý pohľad, kde do manželstva vstúpili manažérka Júlia a fitness tréner Ľubo. Už ich prvé stretnutie napovedalo, že si celkom padli do oka, čo potvrdila aj takmer nulová ostýchavosť pri prvom mladomanželskom bozku.

Júlia a Ľubo si padli do oka.
Zobraziť galériu (14)
Júlia a Ľubo si padli do oka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keďže sa dvojica prvý raz stretla až na obrade, nemali možnosť o sebe nič vedieť. A teda ani to, čo skrýva ten druhý pod šatami. I keď nevestine poprsie bolo v korzetových šatách rozhodne neprehliadnuteľné. O dosť menej však diváci videli zo ženícha. Avšak, už to, že je fitness tréner, čo-to napovedá o tom, že sa aj Júlia mala na čo tešiť.

A ten pohľad na neho rozhodne nesklame. Dá sa povedať, že vysmiata blondínka to vyhrala na plnej čiare. Doma má totiž nielen sympatického mladého muža, ale aj s vypracovaným telom. Ľubo sa totiž môže pýšiť tehličkami na bruchu, na ktorých zaiste tvrdo makal. Nuž, mnohé ženy by mohli mladej pani len závidieť. Veď posúďte sami!

Júliin manžel Ľubo sa môže pýšiť takýmto pekáčom buchiet!
Zobraziť galériu (14)
Júliin manžel Ľubo sa môže pýšiť takýmto pekáčom buchiet!  (Zdroj: Instagram L.M.)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu