Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Meno Dary Rolins zapletené do PODVODu: Užíva si v exotike a zatiaľ... Súdne ťahanice?

Dare Rolins sa mali vyhrážať. Zobraziť galériu (4)
Dare Rolins sa mali vyhrážať. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - To, že sa speváčka Dara Rolins (47) pýši vymakanou postavičkou, nie je žiadna novinka. Najnovšie si ju však všimli aj podvodníci, ktorí neváhali zneužiť jej meno a fotografie, aby sa obohatili. Tuší o tom Dara vôbec?

Dara Rolins sa už niekoľko týždňov nachádza spolu s dcérkou na exotickom ostrove Bali, kde už tradične zahajuje každý rok poriadnou dovolenkou. Pravdepodobne však netuší, že pokým si užíva slnečné lúče a relaxuje, jej meno sa zaradilo na dlhý zoznam známych tvárí, ktoré boli zneužité podvodníkmi.

Dara Rolins si užíva oddych v exotike.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins si užíva oddych v exotike.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Dara akoby popierala zákony času a vo veku 47 rokov predvádza telo, aké by chcela mať azda každá žena. Nič však nie je zadarmo a speváčka sa netají tým, že za jej krivkami je neustály pohyb a zdravá strava, ktorú má naštudovanú naozaj dopodrobna. Podľa jednej internetovej stránky však speváčka za svoje hriešne telo vďačí zázračnému nápoju, ktorý sama odporúča.

Dara Rolins za svoju vypracovanú postavu vďačí predovšetkým samej sebe.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins za svoju vypracovanú postavu vďačí predovšetkým samej sebe.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Spomínaná stránka hlása, že speváčka nedá dopustiť na nápoj, ktorý zatočil s jej nadbytočnými kilami. Vo zverejnenom interview naša dokonca priznáva, že bola zažalovaná dietológmi a kondičnými trénermi za to, že vyzradila tajomstvo o tomto "čarovnom" nápoji a pripravila ich tak o zisky. Dare sa mali dokonca vyhrážať a musela chodiť s ochrankou. Spor na ústavnom súde mala nakoniec vyhrať.

Podvodná stránka zneužila meno Dary Rolins.
Zobraziť galériu (4)
Podvodná stránka zneužila meno Dary Rolins.  (Zdroj: historicant.ru)

To, že v prípade internetovej stránky ide o jasný podvod, je jasné už pri čítaní chabej a miestami až zábavnej slovenčiny, kde Daru navyše prezentujú nie ako speváčku, ale slávnu herečku. Navyše, kráska problémy s nadváhou nikdy nemala a len ťažko uveriť, že by zástankyňa zdravého životného štýlu siahla po zoštíhľujúcich nápojoch. Vždy sa však nájdu ľudia, ktorí v snahe rýchlo schudnúť podobným podvodom uveria.

Galéria: Dara Rolins

Keďže však stránka prezentuje slová ako jej, zaujímalo nás, či Dara o tejto reklame vie a či sa chystá proti podvodníkom zakročiť. Speváčku sme oslovili, no zatiaľ na otázky nereagovala.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu