Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena Attila Véghu sa pochválila fotkou: TAKTO vyzerá len šesť dní po pôrode!

Natália sa ukázala len 6 dní po pôrode v spodnej bielizni. Zobraziť galériu (6)
Natália sa ukázala len 6 dní po pôrode v spodnej bielizni. (Zdroj: Instagram N.V.)

TRNAVA - Deň po Troch kráľoch sa zo zápasníka MMA Attilu Végha (34) stal po prvý raz otec. Jeho manželka Natália mu priviedla na svet synčeka Attilu na jeho meniny. Pred tehotenstvom sa mohla pochváliť krásnou, štíhlou postavou. Na internet teraz zavesila fotku, na ktorej je len šesť dní po pôrode a...

Natália dala svojmu manželovi Attilovi Véghovi na meniny ten najkrajší darček - syna. Chlapček, ktorý sa narodil siedmeho januára, dostal meno po tatkovi a obom rodičom robí obrovskú radosť. Hoci prešiel len týždeň, odkedy sa junior vypýtal na svet, čerstvá mamička sa už pochválila fotkou svojej postavičky.

Natália mala vždy postavičku ako lusk.
Zobraziť galériu (6)
Natália mala vždy postavičku ako lusk.  (Zdroj: Instagram N.V.)

Sympatická pani Véghová sa vždy mohla pýšiť krásnou a štíhlou figúrou a aj napriek tomu, že v tehotenstve pribrala 18 kíl, všetko nosila zrejme v brušku. Momentálne milo prekvapila svojich fanúšikov, keď ukázala, ako vyzerá 6 dní po pôrode. Ak však čakáte brucho ako dosku a prípadne rovno s „pekáčom buchiet”, sklameme vás. I keď nie je Natália späť vo svojej forme, ukázala svoje telo, ktoré od pôrodu stratilo neuveriteľných 10 kíl.

Zvyčajne mamičky, ak sa aj pochvália fotkou niekoľko dní po pôrode, zväčša zverejnia zábery, keď majú späť svoju líniu. Naty neváhala ukázať, že nie je nutné byť hneď na druhý deň úplne plochá. „Ja stále neviem pochopiť, ako je možné, že to ženské telo je tak dokonale prepracované,” napísala mamička malého Attilu k záberu. Aj vďaka tejto fotke si možno mnohé ženy uvedomia, že ani tie športovo aktívne nestratia zo dňa na deň len tak zázrakom všetky tehotenské kilá.

Na instagrame sa pochválila záberom len 6 dní po pôrode a napriek tomu, že 8 kíl sa jej stále drží, vyzerá skvele.
Zobraziť galériu (6)
Na instagrame sa pochválila záberom len 6 dní po pôrode a napriek tomu, že 8 kíl sa jej stále drží, vyzerá skvele.  (Zdroj: Instagram N.V.)

Viac o téme: Attila VéghNatália Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu