Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veronika z Twiins v tom sestru nenechá: Prílet do Španielska na poslednú chvíľu... Stihne pôrod?

Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (4)
Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nechať ju v tom samú? Ani náhodou! Dvojičky Daniela a Veronika Nízlové (33) už mnohokrát ukázali, že ich spája naozaj silné súrodenecké puto. Aj to je dôvod, prečo sa sestry rozhodli, že hoci každá z nich žije v inej krajine, sviatky strávia spolu v Španielsku. No a rovnako to platí, aj čo sa týka Danielinho pôrodu. Má to však jeden háčik...

Daniela už onedlho na svet privedie svoje prvé bábätko a s futbalistom Stanom Lobotkom sa v polovici januára stanú rodičmi maličkej Lindy. Na jej príchod sa, samozrejme, pripravuje celá rodina. No a keďže speváčka kvôli pokročilému štádiu tehotenstva už veľmi cestovať nemôže, na Vianoce a Silvestra priletí jej rodina do Španielska, kde strávia sviatky spoločne. 

Veronika z Twiins v tom sestru nenechá: Prílet do Španielska na poslednú chvíľu... Stihne pôrod?
„Potom, keď už sa bude blížiť termín pôrodu, opäť to narýchlo zbúchame a priletia aspoň trošku pomôcť a podporiť, takže na to sa veľmi teším,“ prezradila nám Daniela, keď sme ju v spoločnosti sestry stretli na klinike krásy, kde absolvovali zrejme posledný spoločný rozhovor pred samotným pôrodom. Aktuálne to teda majú nastavené tak, že po Silvestri síce Veronika odletí späť na Slovensko, no onedlho potom sa k sestre vráti. 

Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka sa už onedlho stanú rodičmi. Ich dcérka Linda by mala na svet prísť v polovici januára.
Zobraziť galériu (4)
Daniela Nízlová a Stanislav Lobotka sa už onedlho stanú rodičmi. Ich dcérka Linda by mala na svet prísť v polovici januára.  (Zdroj: instagram.com/danielatwiins)

Termín jej príchodu je však naozaj na poslednú chvíľku. „Snáď to stihnem. Lebo Danielka má termín 17-teho, ja priletím 15-teho, tak to by som mohla stihnúť,“ zamyslela sa kráska, na čo jej dvojička dodala, že všetko sa uvidí, keďže je možné, že maličká sa na svet vypýta skôr alebo naopak neskôr. V konečnom dôsledku však o samotný termín až tak nejde, najpodstatnejšie je to, aby boli mamička aj dcérka zdravé a všetko dopadlo tak, ako má. 

No a ak vás zaujíma, ako budú sestry tráviť sviatky v Španielku, aké majú vianočné tradície či prečo Daniela nakupuje radšej všetko na Slovensku, pozrite si náš video-rozhovor vyššie!

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu