Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nová láska na obzore? Silvia Šuvadová to povedala otvorene: TOMUTO mužovi patrí jej srdce!

Silvia Šuvadová Zobraziť galériu (4)
Silvia Šuvadová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Silvia Šuvadová doteraz na mužov vo svojom živote veľké šťastie nemala. O jej poslednom vzťahu sa hovorilo v zime pred dvomi rokmi, partnerská kríza napokon vyvrcholila definitívnym rozchodom. Nedávno nám však prezradila, že jej srdce jednému chlapovi predsa len patrí. O koho ide?

Éterickú blondínku sme stretli počas Bratislavských módnych dní, kde sa objavila ako modelka známej módnej značky. Súčasťou prehliadky sa stala na poslednú chvíľu - návrhárovi Jozefovi Grondžákovi vypadol model, a tak si povedal, že do obleku skrátka navlečie svoju kamarátku Silviu. Tá sa na móle objavila už nespočetne veľakrát, a tak jej táto misia nerobila žiadny problém. 

Nová láska na obzore? Silvia Šuvadová to povedala otvorene: TOMUTO mužovi patrí jej srdce!
Okrem otázok na to, ako sa v obleku cítila, sme však v rozhovore načreli aj do súkromnejšej sféry. Pýtali sme sa na tému muži, keďže po rozchode s bývalým partnerom Romanom sa po jej boku žiadny nový partner oficiálne neobjavil. Jej odpoveď na to, či aktuálne niekoho má, bola absolútne jasná. „Mám toho prvého muža môjho života - môjho ocka. Trávim s ním čas najčastejšie,” vyhlásila s úsmevom herečka. 

Silvia Šuvadová aktuálne žiadny vzťah riešiť nechce.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Šuvadová aktuálne žiadny vzťah riešiť nechce.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tá sa netajila tým, že jej ocino mal v poslednom období ťažké zdravotné komplikácie. Ak vás zaujíma, ako na tom je, prečo budú tráviť Vianoce oddelene, alebo dôvod, prečo Silvia aktuálne žiadny vzťah nerieši, aké problémy má s mužmi na sociálnych sieťach či aké má komplikácie so štedrovečernou večerou,  pozrite si náš videorozhovor vyššie!

Viac o téme: Silvia Šuvadová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu