Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Surová smrť Violy (†34) zasiahla aj známe tváre: Spojme sily... Všetci sme ju úprimne milovali

Violu doslova ubili na smrť. Zobraziť galériu (5)
Violu doslova ubili na smrť. (Zdroj: Facebook-V.M.)

BRATISLAVA - Učiteľka, ale aj modelka... Tvár Violy, ktorú našli dobitú na smrť v prístave, bola známa aj ľuďom zo šoubiznisu. Pocity z tohto ohavného činu za všetkých zhrnul herec Ludwig Bagin, známy aj z relácie Pošta pre teba.

Violu našli v Bratislave brutálne dobitú ešte 11. novembra, verejnosť sa však o prípade a jej následnej smrti dozvedela len v týchto dňoch. Na ohavný čin zareagovali aj niektoré známe tváre. 


Brutálna smrť Violy (†34): Agresor uniká! Slová polície mali upokojiť ľudí, priniesli pochybnosti


Viola sa totiž venovala viacerým oblastiam, bola učiteľkou angličtiny, fotografkou aj modelkou a navyše pomáhala tým, ktorí to v živote nemajú ľahké. Ona sama ale odišla z tohto sveta doslova neľudským spôsobom, čo nenechalo chladnými úplne neznámych ľudí, ale najmä tých, čo ju poznali. 

Jedným z nich je aj herec Ludwig Bagin. „Je to to najstrašnejšie, akým hrôzostrašným spôsobom mohol niekto tak úžasný a nádherný nielen zovňajškom, ale hlavne srdcom a krásnou dušou z tohto sveta odísť,” uviedol na sociálnej sieti. Zároveň informoval o rozlúčke, ktorá sa bude konať u nej v práci a tiež predostrel nápad na zorganizovanie pietnej spomienky a pomoc jej najbližším. „Spojme sily, ako sa dá. Objímam vás a v duchu aj to neuveriteľné žieňa, ktoré sme všetci úprimne milovali,” dodal. 

Surová smrť Violy (†34)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook LB)

Spevák a moderátor Peter Novák alias Šarkan priznal, že Violu poznal len z videnia. Počul však o nej len to dobré. „Bola vždy usmiata, krásna, až tak oldschool skromná baba a vraj vo svojej práci veľmi šikovná. Veľmi ma to zasiahlo. Najúprimnejšiu sústrasť jej rodine,” vyjadril sa pod Ludwigovým statusom. 

Surová smrť Violy (†34)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook LB)

Dcéra herca Petra Batthyányho sa istý čas pohybovala v módnej brandži. Petra sa totiž túžila stať návrhárkou a dokonca mala aj svoju vlastnú prehliadku. S Violou sa poznala osobne a jej smrť ju veľmi zasiahla. „Odpočívaj v pokoji, krásna duša,” odkázala na Instagrame. 

Surová smrť Violy (†34)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram PB)

Surová smrť Violy (†34)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram PB)

Známe tváre, ale aj bežní ľudia veria, že polícia tento prípad dôkladne vyšetrí a nájde beštiu, ktorá spôsobila Violinu smrť. 

Viac o téme: Ludwig BaginViola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu