Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pomajbo s tehotnou manželkou, Dejdar zapchával ústa kolegyni a slovenský herec po boku neznámej ženy... Nová priateľka?!

Premiéra filmu Ženská na vrchole Zobraziť galériu (23)
Premiéra filmu Ženská na vrchole (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských kín sa opäť stretlo hneď niekoľko známych tvárí a tentokrát nechýbala ani česká delegácia hercov. Do sveta totiž vypustili filmovú novinku Ženská na vrchole, v ktorej si budúci štvornásobný otec Roman Pomajbo (50) zahral evanjelického kňaza a podporiť ho prišla aj jeho tehotná manželka. Na slávnostnej premiére nechýbal ani obľúbený český herec Martin Dejdar (54) a vychutnať si komediálnu snímku prišiel aj Lukáš Dóza (31) po boku s neznámou slečnou po boku!

Roman Pomajbo sa len nedávno pochválil radostnou novinkou, že sa už čoskoro stane štvornásobným otcom. K trom dcérkam by mal priamo na Vianoce pribudnúť syn. Slovenský zabávač sa v stredu večer ukázal aj so svojou tehotnou manželkou na premiére komédie Ženská na vrchole, kde si zahral jednu z postáv. Jeho zákonitej to s bruškom veľmi pristane a Petra, ktorá sa nachádza v treťom trimestri, doslova žiarila šťastím.

Roman Pomajbo s manželkou Petrou sa tešia na štvrté dieťatko.
Zobraziť galériu (23)
Roman Pomajbo s manželkou Petrou sa tešia na štvrté dieťatko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Keďže išlo o českú komédiu, na slávnostnej premiére nechýbala ani delegácia od našich západných susedov a predstaviteľ jednej z hlavných postáv Martin Dejdar. Ten sa počas rozhovorov v kinosále rozhodol umlčať svoju malú hereckú kolegyňu Emmu Voksovú. Slovo totiž dostal on sám, no dievčatko dobehlo s vlastnou odpoveďou a ako to u detí býva, sršala úprimnosťou a vtipom.

Martin Dejdar sa snažil umlčať svoju malú hereckú kolegyňu Emmu.
Zobraziť galériu (23)
Martin Dejdar sa snažil umlčať svoju malú hereckú kolegyňu Emmu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem hercov z filmu si prišli novinku pozrieť aj ďalšie známe tváre a dorazil aj mladý slovenský umelec Lukáš Dóza, ktorému robila spoločnosť neznáma slečna. Pri pózovaní mali k sebe veľmi blízko. Ako sme sa dozvedeli z nášho zdroja, herec s brunetkou majú tvoriť pár už dlhšie a my musíme uznať, že im to spolu pristane. S otázkou sme sa obrátili aj na Lukáša, avšak ten sa vyjadril, že o priateľku nejde. „Kamarátka je to moja, bol som pozvaný a nechcel som ísť sám," vyjadril sa pre topky.sk Dóza.

Lukáš Dóza sa na premiére ukázal po boku sympatickej brunetky.
Zobraziť galériu (23)
Lukáš Dóza sa na premiére ukázal po boku sympatickej brunetky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Martin DejdarRoman PomajboLukáš Doza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu