Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Táslerova manželka po rozchode prekvapila: Pieseň pre Ivana!

Ivan Tásler a Anna Tásler Onderková Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler a Anna Tásler Onderková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len v auguste sa prevalilo, že manželstvo Ivana Táslera a Anny Táslerovej je v troskách. Vyzerá to však, že dvojica si napriek rozchodu udržiava pekný vzťah. Dôkazom je aj najnovšia pieseň IMT Smile.

Ide o titulnú pieseň k filmu Príliš osobná známosť, ktorý bol nakrútený na predlohe knihy slovenskej spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej, ktorú zadala spisovateľka práve lídrovi skupiny IMT Smile.

O text k piesni sa prekvapivo postarala práve manželka Ivana Táslera, Anna Tásler Onderková. Tá len v auguste prostredníctvom sociálnej siete priznala, že sa so spevákom po sedemročnom manželstve spoločne dohodli na rozchode. Nová pieseň je však o láske, a Tásler pri rozhodovaní o tom, kto by mal byť autorom jej textu, bez váhania oslovil práve Aničku.

Tásler s manželkou v lete priznali rozpad ich vzťahu.
Zobraziť galériu (5)
Tásler s manželkou v lete priznali rozpad ich vzťahu.  (Zdroj: Instagram A.T.)

„Aj napriek tomu, že sme v tom čase boli s Ankou už rozídení, mal som silný pocit, že to musí napísať ona," priznal Tásler pre čas.sk. Jeho polovička pritom už v minulosti napísala text k ďalšej úspešnej piesni IMT Smile, Viac. A spokojná je aj spomínaná autorka bestsellerov o láske. „Veľa sme sa s Ivanom rozprávali nielen o filme, ale aj o našich predstavách, aká by filmová skladba mala byť, a som nadšená, že sa mu to do bodky podarilo naplniť,“ pochvaľuje si Urbaníková.

Titulnú pieseň k novému filmu na pedlohe knihy Evity Urbaníkovej naspievali IMT Smile s Nikol Štíbrovou.
Zobraziť galériu (5)
Titulnú pieseň k novému filmu na pedlohe knihy Evity Urbaníkovej naspievali IMT Smile s Nikol Štíbrovou.  (Zdroj: Stanka Topoľská)

Pieseň je však výnimočná hneď dvakrát. Okrem toho, že text nevzišiel z pera profi textára, o spev sa spoločne s Tálesrom postarala nespeváčka. Ide o českú moderátorku a herečku Nikol Štíbrovú, ktorú Ivan objavil na sociálnej sieti. „Páčilo sa mi, s akým citom spieva, ako cíti hudbu bez toho, aby bola speváčka. A tak som ju oslovil cez Instagram,“ prezradil.

Nikol Štíbrovú ponuka od Ivana Táslera veľmi prekvapila.
Zobraziť galériu (5)
Nikol Štíbrovú ponuka od Ivana Táslera veľmi prekvapila.  (Zdroj: Martin Suchánek)

Moderátorka si sprvu myslela, že ide o žart, presvedčil ju až telefonát. „Pre mňa sú to páni hudobníci, a na začiatku som si myslela, či si Ivan nerobí srandu. Vôbec som netušila, že ma IMT SMILE sledujú na Instagrame. Potom mi ale zazvonilo slovenské číslo a bol to Ivan."

Pieseň má na ibternete už viac než 130-tisíc vzhliadnutí.
Zobraziť galériu (5)
Pieseň má na ibternete už viac než 130-tisíc vzhliadnutí.  (Zdroj: Stanka Topoľská)

Pieseň už má na internete viac ako 130-tisíc zhliadnutí a na film sa fanúšikovia evitoviek môžu tešiť už začiatkom budúceho roka.

Viac o téme: Ivan TáslerAnna Tásler Onderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu