Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Farmárka Kika má blízko k Radovi, doma má frajera: TOTO je on!

Kika aj Rado majú doma partnerov, no neustále ich to ťahá k sebe. Zobraziť galériu (9)
Kika aj Rado majú doma partnerov, no neustále ich to ťahá k sebe. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na farmárskom statku to medzi súťažiacimi Kristi Dali (32) a Radovanom Dulinom (38) poriadne iskrí. Obaja pritom prišli na Farmu ako zadaní a sympatický východniar má doma dokonca snúbenicu, s ktorou sú spolu už 6 rokov. Aj Kika neraz spomenula partnera. Ak však čakáte vyšportovaného mladého muža, ste na omyle!

Fotomodelka Kristi Dali prišla na markizácky statok ako zástupkyňa západného Slovenska. Napriek tomu, že bola Farma spočiatku rozdelená na dve strany, už vtedy to medzi ňou a Radom Dulinom poriadne iskrilo. Keď padli hranice, ich blízkemu vzťahu nestálo už nič v ceste. Okrem ich partnerov, ktorí ich doma čakajú. V Radovom prípade snúbenica Ivka a v Kikinom neznámy muž, o ktorom sa len vyjadrovala, že existuje.

Kristína a Rado majú k sebe na Farme naozaj veľmi blízko.
Zobraziť galériu (9)
Kristína a Rado majú k sebe na Farme naozaj veľmi blízko.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neraz sa sympatickému východniarovi zdôverila, že taký blízky vzťah, ako má s ním, s frajerom doma nemá. Dokonca sa posťažovala, že si s ňou nechce ísť ani len zabehať. Dokonca padli slová aj o tom, že jej milenec je zadaný a ju zraňuje, keď pridáva fotky so svojou oficiálnou partnerkou. Napriek tomu však na jeho profile svietia Kikine fotky a pri jednej z nich je dokonca veľavravný popis: „Milujem túto fotku, milujem túto ženu.”

Nám sa podarilo nájsť Kristíninho priateľa na sociálnych sieťach a kto by čakal mladého muža, ktorý sa o seba a svoju postavu stará, bude sklamaný. Paľo by mal podľa uvedených informácií pendlovať medzi Winterthurom a Bratislavou. Kiku brával na rôzne výlety a podľa posledných fotografií jej dokonca na narodeniny kúpil auto. Nuž, partia je to zrejme dobre zabezpečená, ale ako vidieť na Farme, nie je to všetko.

Kristi Dali má v súkromí partnera Paľa.
Zobraziť galériu (9)
Kristi Dali má v súkromí partnera Paľa.  (Zdroj: Instagram P.H.)

Viac o téme: Kristi Dali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu