Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sajfa a Veronika sa už pripravujú na pôrod: FOTO pred nemocnicou... Príde to už každú chvíľu!

Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú a Mateja Sajfu Cifru sme stretli na ceste do pôrodnice. Zobraziť galériu (6)
Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú a Mateja Sajfu Cifru sme stretli na ceste do pôrodnice. (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - Matej Sajfa Cifra (40) a Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) sa už každú chvíľu stanú rodičmi. Plavovláska svojmu partnerovi privedie 3 roky po svadbe na svet prvého potomka. Prvotné informácie hovorili o tom, že by sa tak malo stať na prelome augusta a septembra. Redaktorka sa ale ešte stále hrdí bruškom. Na pôrod sa s manželom už intenzívne pripravujú. Nám sa ich podarilo zachytiť včera ráno pred súkromnou nemocnicou, v ktorej by budúca mamička mala rodiť. A tento veľký moment by mal prísť už naozaj každú chvíľu!

Veronika Cifrová Ostrihoňová sa ešte stále hrdí tehotenským bruškom. Nám sa ju podarilo zachytiť spolu s manželom Matejom Sajfom Cifrom cestou do nemocnice.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Cifrová Ostrihoňová sa ešte stále hrdí tehotenským bruškom. Nám sa ju podarilo zachytiť spolu s manželom Matejom Sajfom Cifrom cestou do nemocnice.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Dvojica sa už na svoje vytúžené bábätko určite veľmi teší. No napriek tomu, že pôvodné informácie hovorili o tom, že by sa malo na svet vypýtať na prelome augusta a septembra, ešte sa tak nestalo.
Zobraziť galériu (6)
Dvojica sa už na svoje vytúžené bábätko určite veľmi teší. No napriek tomu, že pôvodné informácie hovorili o tom, že by sa malo na svet vypýtať na prelome augusta a septembra, ešte sa tak nestalo.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Budúca mamička Veronika Cifrová Ostrihoňová chodí do súkromnej nemocnice pravidelne na kontroly.
Zobraziť galériu (6)
Budúca mamička Veronika Cifrová Ostrihoňová chodí do súkromnej nemocnice pravidelne na kontroly.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú a Mateja Sajfu Cifru sme pred súkromnou nemocnicou stretli vo štvrtok v skorých ranných hodinách.
Zobraziť galériu (6)
Veroniku Cifrovú Ostrihoňovú a Mateja Sajfu Cifru sme pred súkromnou nemocnicou stretli vo štvrtok v skorých ranných hodinách.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra išli do nemocnice bez tašky. Nechajme sa prekvapiť, kedy ten veľký moment v ich živote nastane.
Zobraziť galériu (6)
Veronika Cifrová Ostrihoňová a Matej Sajfa Cifra išli do nemocnice bez tašky. Nechajme sa prekvapiť, kedy ten veľký moment v ich živote nastane.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Budúcej mamičke prajeme veľa síl a najmä zdravia!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu