Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dusno na obrazovke Markízy: Zásah sanitky, rýchly prevoz do nemocnice a... Tento farmár je ešte panic!

Dusno na obrazovke Markízy Zobraziť galériu (6)
Dusno na obrazovke Markízy (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ani jeden deň nemajú pokoj. Na markizáckej Farme to opäť vrelo! Za dusnú atmosféru väčšinou môžu spory medzi súťažiacimi, tentokrát však bola príčina výnimočne celkom iná. Vrcholom týždňa ani zďaleka nebol duel medzi Martinom a Vladom. Na statku totiž museli zasahovať záchranári, no a okrem toho jeden z farmárov (23) priznal, že je ešte stále panic!

Večer pred duelom farmári opäť zasadli za spoločný stôl. Na pľac sa dostalo aj nejaké to vínko, a tak znova nebola núdza o odvážnejšie debaty. Reč prišla na Gabriela Sedláčka a jeho sexuálne skúsenosti. Šokovaný Radovan nemohol veriť vlastným ušiam, keď mladý východniar priznal, že je vo veku 23-rokov ešte stále panic. Ba čo viac, údajne si robí zálusk na svoju farmársku kolegyňu Romanu. Tá priznala, že jej síce začal byť sympatický, no nádej na spoločný vzťah veru nevidí.

Gabo Sedláček priznal, že je ešte stále panic.
Zobraziť galériu (6)
Gabo Sedláček priznal, že je ešte stále panic.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Atmosféra však nebola zábavná po celý večer. Pre Martinu si totiž po zotmení prišli záchranári. Tých počas návštevy hospodára privolala ona sama. Uviedla, že má veľké bolesti brucha a súrne potrebuje lekára, keďže to vyzerá na vážne gynekologické problémy.  Temperamentnú brunetku ale napokon nedokázali ošetriť na mieste a vyhodnotili, že je nutný presun do nemocnice.

Martinu museli ratovať záchranári.
Zobraziť galériu (6)
Martinu museli ratovať záchranári.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dusno na obrazovke Markízy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martina sa nevrátila ani na druhý deň a nezúčastnila sa duelu medzi Vladom a Martinom. Jeho výsledok zrejme nikoho neprekvapil. Statný východniar mladíka zo západu úplne prevalcoval, a tak prišiel západniarsky tím o prvého člena. Rozlúčka po prehre 3:0 sa, samozrejme, nezaobišla ani bez sĺz. Aj napriek tomu však Martinovi zrejme doma bude lepšie, keďže už predtým niekoľkokrát spomenul, že by chcel statok opustiť.

Viac o téme: FarmaFarma 11
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu