Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Prekvapivý pohľad na Andyho Krausa: Ukázal svoje tajné tetovania!

Andy Kraus odhalil detail zo svojho súkromia. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus odhalil detail zo svojho súkromia. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Divákom, ktorí si včera zapli markizácky sitcom Susedia, sa naskytol zaujímavý pohľad. Do svojho súkromia ich totiž pozval sám scenárista a predstaviteľ Lászla, Andy Kraus (52). Odhalil svoje tajné tetovania.

Slovenský komediálny seriál Susedia baví divákov na televíznych obrazovkách už dlhé roky. Za ten čas sa jeho predstavitelia stretli s mnohými zábavnými situáciami. Tentokrát však tvorcovia seriálu zašli ešte ďalej a do deja zapojili aj veľmi intímne detaily zo života jedného z hercov.

V uplynulej epizóde sa totiž hlavní predstavitelia potužili alkoholom a odhodlali sa na šialenú vec. Nechali si vytetovať mená svojich detí. Anna, Voloďa, Zoja či Boris tak zdobili rôzne časti tiel Marty Sládečkovej, Petra Marcina a Andyho Krausa. Nie u všetkých však išlo o šikovný trik maskérov.

Seriáloví susedia sa nechali hromadne potetovať.
Zobraziť galériu (6)
Seriáloví susedia sa nechali hromadne potetovať.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Pokým Marcinovi a Sládečkovej „vytetovali“ mená seriálové maskérky, Andy zapojil do deja sitkomu svoje vlastné tetovania – Boris – meno jeho syna a Zoja – meno jeho dcéry," prezradila pikošku zo zákulisia PR manažérka Ľudmila Ráceková. Andy Kraus skrýva svoje poklady na vnútornej strane ramien a v seriáli ich tentokrát ukázal v plnej paráde.

Tetovania Andyho Krausa neboli dočasné. Na ramenách má skutočne zvečnené mená svojich dvoch detí.
Zobraziť galériu (6)
Tetovania Andyho Krausa neboli dočasné. Na ramenách má skutočne zvečnené mená svojich dvoch detí.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hercovi a scenáristovi už budúci mesiac pribudne do rodiny aj tretí potomok, dcérka Adelka, ktorú privedie na svet jeho priateľka Janka (33). Či a kam si dá Andy zvečniť jej meno, snáď tiež časom prezradí.

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu