Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Judínyová v náručí cudzieho chlapa: Zákulisné VIDEO z nakrúcania!

Erika Judínyová skončila v náručí muža, no jej manžel to nebol. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová skončila v náručí muža, no jej manžel to nebol. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Plavovlasá Erika Judínyová (48) už roky patrí medzi stálice televízie Markíza a pre divákov je neodmysliteľne spätá s programom Smotánka. V polovici augusta sa v Záhorskej Bystrici konal Deň otvorených dverí a, samozrejme, rodáčka z Partizánskeho nesmela chýbať. Dokonca vtedy nakrúcala aj šoubiznisovú reláciu a skončila v náručí cudzieho muža.

Relácia Smotánka má na obrazovkách Markízy zastúpenie už niekoľko rokov. Patrí doslova k neoddeliteľným programom televízie rovnako, ako Erika Judínyová na post moderátorky a sprievodkyne slovenským šoubiznisom. Hoci mala relácia počas prázdnin pauzu, opäť sa vracia do vysielania.

Erika Judínyová odmoderovala prvú časť Smotánky po letnej pauze zo strechy budovy.
Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová odmoderovala prvú časť Smotánky po letnej pauze zo strechy budovy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Prvú časť po prestávke nakrúcala plavovláska práve počas Dňa otvorených dverí v Markíze. Divákom sa však neprihovárala zo štúdia, ale zo strechy jednej z budov. A počas nakrúcania sa ocitla v náručí muža, pričom však nešlo o jej manžela Štefana Skrúcaného.

Do náručia si ju vzal jej kamarát a stylista Andrej Kusalík. Čo sa za jeho počinom skrývalo? „Ak si všimnete, tak tam boli také kamene na streche. A to bolo kvôli podpätkom, aby som ich tam nezničila. On ma preniesol na takú dlaždicu, na ktorej sa mi už v pohode stálo,” prezradila nám Erika. Andrej takto moderátorke spontánne zachránil topánky. Nuž musíme uznať, že Kusalík je muž činu!

Erika Judínyová v náručí cudzieho muža!

Viac o téme: SmotánkaErika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu