Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

A dosť! Verejne podvádzaná herečka po 5 rokoch: Podávam žiadosť o ROZVOD

Manžel Dády Patrasovej žije už 5 rokov s milenkou. Zobraziť galériu (5)
Manžel Dády Patrasovej žije už 5 rokov s milenkou. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vzťah-nevzťah Dády Patrasovej (63) a Felixa Slováčka (76) sleduje celé Česko aj Slovensko už niekoľko dlhých rokov. Hudobník totiž kráľovnú detských sŕdc začal verejne podvádzať. Do spoločnosti si vodí o 40 rokov mladšiu milenku, no rozvádzať sa nemieni. Herečka si teraz povedala stačí a žiadosť podáva sama!

Dohnali ju k tomu najnovšie ataky zo strany nepodareného manžela. Na svoju zákonitú polovičku totiž verejne zaútočil, keď tvrdil, že je závislá na alkohole rovnako, ako bola Iveta Bartošová. Dokonca hovoril o tom, že by mala byť zbavená svojprávnosti. A to bola pre Patrasovú už naozaj posledná kvapka!

Celých 5 rokov verejného podvádzania trpela a rešpektovala aj fakt, že sa Felix nechce rozvádzať. Teraz sa však rozhodla, že tento krok spraví sama. „Chce ma odstaviť od majetku, ale to nedovolím. Teraz už žiadosť o rozvod skutočne podám,“ vyjadrila sa Patrasová. 

„To, čo Felix okolo mňa robí, čo o mne hovorí, je šialené. Vrhá sa na mňa, pretože potrebuje moju polku majetku. Preto to všetko robí. Päť rokov žije verejne so zlatokopkou a obaja mi škodia. Rozvádzať sa nechce, takže mám stretnutie s právnikom a tentokrát naozaj podávam žiadosť o rozvod,“ povedala pre eXtra.cz herečka. 

Rozvod vraj Dáda chcela už dávno, ale po 40 spoločne strávených rokoch stále dúfala, že sa jej manžel časom umúdri a vráti sa od Gelemovej späť domov. Po Felixových nedávnych vyhláseniach sa však rozhodla, že čakať viac nebude - obáva sa totiž, že by na starobu mohla skončiť nielen opustená, ale aj úplne bez peňazí. 

Felix Slováček už 5 rokov verejne podvádza Dádu Patrasovú s o 40 rokov mladšou Luciou Gelemovou.
Zobraziť galériu (5)
Felix Slováček už 5 rokov verejne podvádza Dádu Patrasovú s o 40 rokov mladšou Luciou Gelemovou.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu