Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tesne pred štartom novej série čelí Markíza problémom: Prišli o Oteckov!

Televízia Markíza stratila Oteckov! Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza stratila Oteckov! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Hoci televízia Markíza už avizuje štart novej série obľúbeného seriálu Oteckovia, ktorý by mali začať vysielať začiatkom septembra, teraz čelí problému. Aktuálne totiž o nich prišli a stratili tak desaťtisíce fanúšikov.

Začiatok školského roka je pre televízie jasným znamením, kedy po letnej prestávke nasadzujú do vysielania novinky jesennej štruktúry. Výnimkou nie je ani Markíza, ktorá opäť odvysiela nové časti obľúbených relácií a seriálov. Medzi ne rozhodne patria aj Oteckovia, ktorí si získali obrovskú fanúšikovskú základňu všetkých vekových kategórií. Teraz však o nich Markíza prišla!

Televízia Markíza prišla o fanpage Oteckovia na Instagrame. Ide o hackerský útok a televízia sa snaží profil získať späť.
Zobraziť galériu (4)
Televízia Markíza prišla o fanpage Oteckovia na Instagrame. Ide o hackerský útok a televízia sa snaží profil získať späť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Za všetkým zrejme stoja hackeri, ktorí ovládli fanúšikovskú stránku Oteckov na Instagrame. Televízia mala na tomto konte vyše 145 000 followerov, ktorí sú však momentálne minulosťou. Ak sa totiž prekliknete na pôvodnú stránku Oteckov, objaví sa len nemilé hlásenie: „Ľutujeme, táto stránke nie je dostupná. Odkaz, ktorý ste použili, je možno chybný alebo bola stránka odstránená.“

Žlto-modrá televízia zo Záhorskej Bystrice tak teraz čelí problému a stránku sa snaží opäť získať pod svoju kontrolu. Na Instagrame sa už objavil aj nový profil, ktorý avizuje, čo sa stalo s predchádzajúcim. „Oficiálny účet Oteckovia, keďže Instagram zrušil starý,“ znie v tzv. biu stránky. Či je však vytvorený skutočne pod záštitou televízie, nie je isté.

Na Instagrame sa už stihol objaviť aj nový účet Oteckov. Či však patrí pod správu Markízy, isté nie je.
Zobraziť galériu (4)
Na Instagrame sa už stihol objaviť aj nový účet Oteckov. Či však patrí pod správu Markízy, isté nie je.  (Zdroj: Instagram)

„Hackerský útok nás, pochopiteľne nepotešil, hlavne kvôli fanúšikom najúspešnejšieho seriálu na trhu, ale aj toto je realita „života“ na sociálnych sieťach. Náš interný tím spolu s digitálnymi expertmi intenzívne komunikujú so spoločnosťou Instagram na náprave a navrátení profilu do našich rúk. Fanúšikovia sa môžu dozvedieť všetky informácie o svojich seriálových hrdinoch z oficiálnych profilov televízie, pokým sa situácia nevyrieši,“ povedal pre topky.sk marketingový riaditeľ a PR manažér televízie Michal Borec.

Viac o téme: TV MarkízaOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu