Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čerstvá mamička Mary Bartalos 4 týždne po pôrode: Ukázala bruško... Ona vážne rodila?!

Mary Bartalos Zobraziť galériu (7)
Mary Bartalos (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Mary Bartalos (25) žiari už vyše mesiaca šťastím a je hrdou mamičkou. 21. júna priviedla manželovi Adriánovi na svet synčeka Noela. Hoci od pôrodu neprešlo ešte ani šestonedelie, herečka je aktívny typ človeka a na zadku neobsedí. Zúčastnila sa dokonca fotenia a zrejme nik by netipoval, že nedávno rodila.

Sympatická herečka, ktorej popularita narástla vďaka seriálu Oteckovia, si dala s pôrodom načas. Hoci sa mal podľa jej slov chlapček narodiť na prelome mája a júna, napokon sa na svet vypýtal až v tretej dekáde júna. Napriek tomu, že Mary Bartalos ešte nemá za sebou šestonedelie, už si stihla strihnúť aj jedno fotenie, a to rovno spoločne s Katkou Saganovou.

Mary a Katka sa zverili do rúk fotografky s nezvyčajným menom Kristiana Kona. Fotenie bolo zamerané na produkty, na ktoré aj sama mamička nedá dopustiť. Nebolo by na tom nič zvláštne, no seriálová Linda prišla v čiernom crop tope a to, že by pred mesiacom priviedla na svet malého Noela, by na ňu v tú chvíľu netipoval nik. Necelých päť týždňov po pôrode má krásne ploché bruško.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kristiana Kona (@kristianakona),

 

Viac o téme: Mary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu