Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúce zmeny v Markíze: Teleráno s novým moderátorom... Koho nahradí?!

Šokujúce zmeny v Teleráne! Zobraziť galériu (8)
Šokujúce zmeny v Teleráne!

BRATISLAVA - Obľúbená ranná relácia televízie Markíza Teleráno sa už od pondelka dočká šokujúcej zmeny. Medzi moderátorov totiž pribudne nová tvár. Vratka Sirágiho (30) modro-žltá televízia presunula z čítania servisu a mailov priamo na jeden z najdôležitejších postov. Koho sympatický mladík nahradí?

Už v pondelok čaká na stálych divákov a fanúšikov markizáckeho Telerána prekvapenie. Ako sa podarilo zistiť portálu pluska.sk, zloženie moderátorskej dvojice bude totiž iné, než na aké sú ľudia zvyknutí. Televízia zo Záhorskej Bystrice sa totiž rozhodla zaradiť medzi ranné moderátorské stálice staronovú tvár.

Aktuálne sú hlavnými moderátormi Telerána Tomáš Juríček, Roman Juraško, Daro Richter, Kveta Horváthová, Adriana Poláková a Lenka Šóošová.
Zobraziť galériu (8)
Aktuálne sú hlavnými moderátormi Telerána Tomáš Juríček, Roman Juraško, Daro Richter, Kveta Horváthová, Adriana Poláková a Lenka Šóošová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kým doteraz tvorili gro Telerána Tomáš Juríček, Roman Juraško, Daro Richter, Kveta Horváthová, Adriana Poláková a Lenka Šóošová, v pondelok sa objaví ako moderátor Vratko Sirági. Ten nie je fanúšikom televízie neznámy. Práve naopak, objavuje sa v relácii od júla 2018 pravidelne pri hlásení dopravného servisu či pri čítaní mailov.

„Televízia sa rozhodla dať priestor novému talentu, konkrétne Vratkovi Sirágimu, ktorý je približne už rok stabilným členom tímu Telerána. Vratko je veľmi šikovný, a tak dostane priestor vyskúšať si svoje schopnosti ako moderátor Telerána,“ prezradil pre Plusku Michal Borec, PR a marketingový riaditeľ televízie.

Vratko Sirági doposiaľ hlásil dopravný servis.
Zobraziť galériu (8)
Vratko Sirági doposiaľ hlásil dopravný servis.  (Zdroj: Instagram V.S.)

Mladý talent tak dostane šancu v hlavnej úlohe a je len na ňom, ako sa tejto pozície zhostí. Momentálne s ním televízia počíta v pondelok a utorok po boku Lenky Šóošovej. Dôvodom nasadenia Sirágiho na post moderátora je aktuálna letná situácia s dovolenkami, keď je náročnejšie vykrývať vysielanie. Zatiaľ tak nikoho nenahrádza, no ak sa blysne, môže sa pokojne stať pevnou súčasťou moderátorského tímu.

Viac o téme: TeleránoVratko Sirági
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu