Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Potvrdené! Jaromír Jágr a jeho tanečnica pri tyči: ROZCHOD!

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová potvrdili koniec ich vzťahu. Zobraziť galériu (6)
Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová potvrdili koniec ich vzťahu. (Zdroj: Instagram.com/verunkakoprivova/)

PRAHA - O tom, či najslávnejší český hokejista Jaromír Jágr (46) a modelka Veronika Kopřivová (28) stále tvoria pár, alebo ich láske odzvonilo, sa špekulovalo už dlhší čas. Vždy sa však napokon objavila spoločná fotografia, ktorá vášne na chvíľu uhasila. Teraz je však špekuláciám koniec. Rozchod potvrdil Jágr aj modelka.

Podľa českého portálu eXtra.cz sa dvojica mala odlúčiť už približne pred rokom, no rozchod držali pred verejnosťou v tajnosti a dopriali si tak čas potrebný na vyrovnanie sa s krachom ich vzťahu. Ten, zdá sa, uplynul a hokejista konečne otvorene prehovoril. „S Veronikou už nejakú dobu pár netvoríme, každý z nás si teda môže robiť, čo chce. Túto informáciu sme nezverejňovali, pretože je to čisto naša súkromná vec,” vyjadril sa stále aktívny športovec.

Jaromír Jágr a Veronika
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Kopřivová a Jágr spolu tvorili pár niekoľko rokov a preskákali si dobré aj zlé. Hokejista za svojou partnerkou stál i v období, keď sa na verejnosť dostali fotografie z erotického klubu v Nemecku, kde si blondínka privyrábala ako tanečnica 'hore bez'. Ako kráska vtedy vysvetlila, k hanbatej práci ju dohnala zlá finančná situácia a strata zamestnania. Neskôr sa začala venovať podnikaniu a momentálne vlastní internetový obchod s oblečením.

Jaromír Jágr, Veronika Kopřivová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Kráska je známa tým, že o svojom súkromí nehovorí, no Jágrovo priznanie ju priviedlo k tomu, aby tentokrát urobila výnimku. „Chcela by som touto cestou zastaviť kolotoč špekulácií, ktorý sa rozbieha. S Jaromírom už nejakú dobu netvoríme pár a nežijeme spolu. Rozhodla som sa ísť vlastnou cestou... Neventilovali sme to, pretože sme mali povinnosti a prácu a tiež sme potrebovali čas, aby sme sa so situáciou mohli v pokoji, bez tlaku a pozornosti médií, vyrovnať," vyjadrila sa prostredníctvom svojho Instagramového účtu blondínka. Zároveň naznačila, že s českým hokejovým kráľom sa nerozišli v zlom. „Každý z nás má svoj život, ale vychádzame spolu a navzájom sa rešpektujeme."

Ktovie, kedy legendárny hokejista konečne nájde tú pravú.

Viac o téme: Jaromír JágrVeronika Kopřivová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu