Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmusova manželka tesne pred pôrodom: Radikálna ZMENA imidžu... Veď teraz vyzerá ako Dara!

Jasmina Alagič radikálne zmenila imidž. Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič radikálne zmenila imidž. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Po veľkolepej svadbe, ktorá sa konala v polovici mája, sa Jasmina Vrbovská Alagič (29) už pomaly chystá na úlohu mamy. Pred pôrodom sa však stihla ešte skrášliť. Svoje dlhé hnedé vlasy vymenila za praktickejší a o čosi svetlejší účes. No skrátka, radikálne zmenila imidž. Lenže.... Teraz podľa fanúšikov vyzerá ako ex jej manžela!

V polovici mája sa v slovenskom šoubiznise nehovorilo o ničom inom ako o svadbe Jasminy Alagič a Patrika Rytmusa Vrbovského. Ošiaľ okolo ich veľkého dňa utíchol a dvojica sa aktuálne môže naplno venovať prípravám na príchod ich vytúženého prvého dieťaťa. 

A budúca mamička to zobrala pekne „na kompletku”. Po izbičke a vecičkách pre novorodenca zobrala do parády aj seba. Zašla k svojmu dvornému kaderníkovi a dlhé hnedé vlasy si nechala radikálne upraviť. A dnes sa moderátorka pýši vzdušným blond účesom po ramená.

Nový imidž Jasmine bez pochýb pristane, ale... Má to jeden háčik. Pod záberom jej novej frizúry sa totiž objavili komentáre, ktoré hovoria o tom, že novovzniknutá blondínka pripomína fanúšikom niekdajšiu dlhoročnú partnerku jej manžela... Teda Daru Rolins. 

„Celá Dara,“ znel jeden z komentárov. „Krásna naozaj. Moc dobrá práca. Akurát na prvý pohľad tam vidím malilinkú podobu s Darou, ale z toho si Jasminka starosť robiť určite nebude,“ pridali sa ďalší. A ďalší konštatoval: „Krásna žena, úplne top. Ale hneď prvý dojem, fakt bez toho, aby ťa to nejako urazilo, myslela som si, že je to Dara.“

Je fakt, že slávna blond speváčka v posledných mesiacoch tiež nosí účes po ramená a navyše podobne zvlnený. Imidž zmenila po dlhých rokoch, čo nosila vlasy po pás. Na prvý pohľad tak Jasmina skutočne môže pripomínať svoju predchodkyňu. Aký máte názor vy?

Jasmina Vrbovská Alagič si krátko po svadbe nechala radikálne upraviť vlasy.
Zobraziť galériu (7)
Jasmina Vrbovská Alagič si krátko po svadbe nechala radikálne upraviť vlasy.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu