Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pallovej sestra musela náhle odísť zo svadby: Z obradu rovno na pohotovosť!

Katarína Mihalová Manová musela utekať zo svadby. Zobraziť galériu (7)
Katarína Mihalová Manová musela utekať zo svadby. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nepríjemne sa skončila sobota pre sestru prominentnej doktorky Aleny Pallovej (38), Katku Mihalovú Manovú (30). Tá bola spoločne s manželom na svadbe svojich priateľov. Kvôli chorému synovi však musela dojímavé zážitky vymeniť za návštevu nemocnice.

Jedna z najkrajších žien planéty za rok 2006 mala poriadne perný víkend. Už od piatkovej noci totiž ich syna Mirka trápila nepríjemná choroba. "Cez noc sme sa striedali k Mirkovi, ktorý vracal a horúčkoval, ráno som myslela, že padnem od únavy," posťažovala sa ešte v sobotu ráno Katka na sociálnej sieti. "Pevne verím, že Miruško už bude v poriadku," zadúfala, a keďže sa synčekovi polepšilo, dvojica sa nakoniec rozhodla svadby v Bratislave zúčastniť.

Pallovej sestra musela náhle
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.M.)

Modelke a jej manželovi to vo svadobný deň ich priateľov naozaj pristalo. Počasie sa počas víkendu tiež umúdrilo a Katka tak mohla všetkých ohúriť tenučkými šatami poriadne odvážneho strihu. Len čo však skončil svadobný obrad, kráska sa ledva stihla odfotiť so svojimi kamarátkami a už aj musela spoločnosť opustiť. Malému Mirkovi sa počas dňa opäť pohoršilo a blondínka tak musela s malým pacientom navštíviť lekára. "Výsledok zápal stredného ucha, prepichnutá membrána, zahnisané," aktualizovala kráska situáciu prostredníctvom svojho profilu.

Pallovej sestra musela náhle
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.M.)

Snáď sa malému Mirkovi čoskoro polepší.

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu