Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mary Bartalos je tesne pred pôrodom: Takéto bolo prvé rande s jej manželom... Veď vyzerala ako špageta!

Mary Bartalos s manželom Adriánom Zobraziť galériu (4)
Mary Bartalos s manželom Adriánom (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hviezda markizáckych Oteckov Mary Bartalos (24) už onedlho zažije jeden z najkrajších momentov vo svojom živote - stane sa mamou. Svojmu manželovi Adriánovi by mala už v týchto dňoch priviesť na svet vytúženého synčeka. Kým teraz je z herečky chodiaca gulička, v čase, kedy mala so svojím partnerom prvé rande, bola... fuuu, to je šupa!

Hoci Mary o postavičke spred niekoľkých mesiacov môže akurát tak snívať, v živote aktuálne rieši oveľa podstatnejšie veci. Pod srdcom nosí malý zázrak a tak sú kilečká navyše zrejme to posledné, čo ju momentálne zaujíma. Popri tom, ako sa s spoločne pripravujú na rodičovstvo, si najnovšie vyšportovaný fešák zaspomínal na to, ako sa so svojou polovičkou zoznámil.

O ich vzťahu toho nikdy veľa nepovedali, vedelo sa iba toľko, že láska mala pomerne rýchly spád. Po krátkej známosti sa zasnúbili, zosobášili a onedlho oznámili, že do ich rodinky pribudne nový člen. Najnovšie však na Instagram herečkin partner pridal fotku, z ktorej je jasné, ako ich vášeň vzplanula.

Takto vyzeralo prvé rande Mary Bartalos a jej manžela.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeralo prvé rande Mary Bartalos a jej manžela.  (Zdroj: Instagram A.B.)

Mary Bartalos už onedlho na svet privedie svoje prvé dieťatko.
Zobraziť galériu (4)
Mary Bartalos už onedlho na svet privedie svoje prvé dieťatko.  (Zdroj: Instagram M.B.)

„Naše prvé rande,“ napísal Adrián k záberu, kde Mary za jeho pomoci robí stojku s utra štíhlym bruškom a celá jej postavička pôsobí ako špagetka. Je teda zjavné, že dvojicu okrem prvotných vzájomných sympatií dala dokopy aj láska k pohybu. Apropo, tomu sa Mary venuje dodnes, a to aj v pokročilom štádiu tehotenstva. Dostať sa späť do formy teda pre ňu zrejme nebude ani najmenší problém.

Viac o téme: Mária Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu