Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Uf, toto nevyšlo: Markizácka Smotánka pochovala známeho herca s 20-ročným meškaním!

Smotánka si pomýlila roky. Zobraziť galériu (5)
Smotánka si pomýlila roky.

BRATISLAVA - Nikto nie je neomylný a každému z nás sa už určite niekedy "podarilo" vyrobiť nejaký trapas. Najnovšie sa do zoznamu zaradila aj markizácka šoubizová relácia Smotánka. Uplynulý víkend sa jej diváci asi chytili za hlavu, keď tam spomínali na známeho zosnulého herca.

Markizácka Smotánka si uplynulú sobotu zaspomínala na legendárneho herca Jozefa Kronera (†73). Produkcia zalovila v archíve a vytiahla zábery z roku 1998, ktoré vznikli len krátko predtým, ako obľúbený herec navždy odišiel do hereckého neba. „Pozrite sa, čo sa nám podarilo nakrútiť v roku 1998, len pár týždňov pred jeho odchodom na večnosť," oznamoval hlas v reportáži. Redaktor sa krátko povenoval súhrnu života Jozefa Kronera, i jeho manželke a nečakanému odchodu.

Potom však prišla na rad veta, pri ktorej diváci pravdepodobne zostali poriadne prekvapení. „Bol január 1998 a nikto, ani jeho manželka Terézia nemohla tušiť, že mu zostávajú necelé tri mesiace života. Tu vyzeral, že je v dobrej forme, ale... Zomrel dvanásteho marca 2018." V Smotánke sa tak sekli o dobrých dvadsať rokov, ktoré by hercovi určite doprial nejeden filmový fanúšik.

Uf, toto nevyšlo: Markizácka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CT)

Jozef Kroner, ktorý si zahral v nezabudnuteľných filmoch ako Tisícročná včela či Pacho, hybský zbojník, zomrel len pár dní pred svojimi sedemdesiatymi štvrtými narodeninami na zápal pľúc. V markizáckej relácii, ktorá vody slovenského šoubiznisu mapuje už dlhé roky, to samozrejme vedia. V tomto prípade išlo o zlyhanie ľudského faktora. „Išlo o neúmyselný preklep v scenári. Tím Smotánky, pochopiteľne, vie, kedy nás navždy opustil pán Kroner," povedal pre Topky.sk riaditeľ PR a marketingu televízie Markíza Michal Borec.

Viac o téme: SmotánkaJozef Kroner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu