Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Papuľnatá Plačková v markizáckom The Voice: TOTO je jej nový džob!

Zuzana Plačková už čoskoro ovládne The Voice. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková už čoskoro ovládne The Voice. (Zdroj: Instagram Z.Š.P.)

BRATISLAVA - Bývalá playmate a aktuálne podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (27) sa skutočne nezastaví. Najnovšie si to namierila do markizáckej talentovej šou The Voice Česko Slovensko. Kontroverzná brunetka ale spievať nebude. Podelí sa o iný talent...

Na Slovensku sú dve skupiny ľudí. Tí, čo si účastníčku šou Hotel Paradise obľúbili, a tí, ktorí ju nemôžu vystáť. Tak či tak, Zuzana si získala množstvo fanúšikov a na Instagrame má už cez pol milióna sledovateľov. Práve to sa rozhodli využiť producenti šou The Voice a Zuzanu spolu s ďalšími influencerkami oslovili, aby sa zúčastnili výzvy.

Papuľnatá Plačková v markizáckom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Z tých sa v The Voice Challenge stanú social kouči, ktorých úlohou bude pripraviť súťažiacich na život na sociálnych sieťach. Zuzana poputuje do tímu Kaliho. Okrem nej diváci uvidia aj speváčku Emu Drobnú (25), ktorá pribudne do tímu Jany Kirschner, Terezu Maškovú (23) ako podporu tímu Vojta Dyka a moderátorku Zorku Hejdovú, ktorá posilní tím Pepa Vojtka.

„Milujem zákulisia súťaží a preto, keď mi prišla ponuka stať sa súčasťou tímu Kalilho, ani na sekundu som nezaváhala a povedala ÁNO, idem do toho!!!" prezradila Zuzana na sociálnej sieti a, ako je u nej zvykom, s menej ako víťazstvom ani nepočíta. „Dúfam a verím v to, že práve náš tím bude ten víťazný a aj s vašou pomocou vyhráme."

Papuľnatá Plačková v markizáckom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

V prípade štyroch známych influenceriek ide aj o stávku. Každá z nich si totiž pre ostatné tri kolegyne pripravila výzvu, ktorú utajili v zapečatených obálkach. Podľa toho, z ktorého tímu nakoniec vzíde absolútny víťaz The Voice, influencerky z ostatných troch tímov budú musieť pripravenú výzvu splniť.

Čo ňou bude, to sa dozvieme v priamom prenose po vyhlásení víťaza šou 25. mája.

Viac o téme: VýzvaThe VoiceZuzana PlačkováZorka HejdováTereza MaškováEma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu