Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská športová hviezda sa pochválila novou láskou: Moderátorku vymenil za... Fúú, to je šupa!

Slovenská športová hviezda sa pochválila novou láskou! Zobraziť galériu (6)
Slovenská športová hviezda sa pochválila novou láskou!

BRATISLAVA - Dlho im to nevydržalo! Koncom októbra minulého roku sa na verejnosť dostala správa, že lyžiar Adam Žampa (28) tvorí pár s moderátorkou známeho rádia - Michaelou Kertészovou. Okrem jednej spoločnej fotografie a strohých vyjadrení sa však dvojica k vzťahu nevyjadrovala a onedlho nato bolo po ňom. Teraz je však, zdá sa, všetko úplne inak...

Feši športovec už pred niekoľkými dňami na Instagrame uverejnil fotografiu, kde v bazéne bozkáva neznámu ženu a bolo evidentné, že nejde o žiadne priateľské gesto. To sa v konečnom dôsledku potvrdilo v momente, keď Adam zverejnil ďalší záber z dovolenky na Bali. Vedľa neho ležala slečna, z ktorej bolo síce vidno iba nohy, no popis hovoril za všetko. „Relax s ňou,“ napísal a pridal smajlíka s bozkom.

Na ďalší deň už identitu tajomnej neznámej po svojom boku odhalil, keď sa pochválil ďalšou spoločnou snímkou – tentokrát však slečnu ukázal v celej kráse. Jej meno je Anna Kolasa a rovnako ako Adam, aj ona sa venuje športu. Vo vzťahu by podľa našich informácií mali byť približne od konca minulého roku.

Adam Žampa sa pochválil novou priateľkou Annou.
Zobraziť galériu (6)
Adam Žampa sa pochválil novou priateľkou Annou.  (Zdroj: Instagram)

Priateľka našej športovej hviezdy je poriadna kočka.
Zobraziť galériu (6)
Priateľka našej športovej hviezdy je poriadna kočka.  (Zdroj: Instagram)

„S Annou sa poznáme už veľmi dlho, sedí mi ako človek aj ako žena. Máme rovnaké záujmy a hlavne sme obaja športovci, ona je bývalá lyžiarka, takže vieme spolu tráviť veľa času aj počas sezóny,“ prezradil pre Topky.sk Adam, keď sme sa zaujímali o jeho krásnu známosť. Nuž, vyzerá to tak, že títo dvaja sa skutočne našli a snáď im to bude takto pekne klapať aj naďalej.

Viac o téme: Adam Žampa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu