Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Bartalos sa pochválila fotkou s manželom, fanúšikovia ju sfúkli: Mary, je to choré!

Mary Bartalos Zobraziť galériu (10)
Mary Bartalos (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hviezda z Oteckov Mary Bartalos (24) si naplno užíva posledné týždne tehotenstva a pripravuje sa na príchod svojho prvého bábätka. Napriek tomu, že je už v ôsmom mesiaci tehotenstva, nevzdala sa ani pohybovej aktivity a so svojím manželom Adriánom naďalej vedie workshopy. Na instagrame sa pochválila fotografiou z jedného z nich a fanúšikovia ju ihneď sfúkli.

Herečka Mary Bartalos sa ešte pred tehotenstvom venovala športu či skôr umeniu pohybu, ktoré vedie jej manžel. Hoci je už v pokročilom štádiu tehotenstva, stále cvičí, hýbe sa. Niektorí ľudia ju za to obdivujú a držia jej palce, iní v dobrom závidia, že to tak perfektne zvláda a tretia skupina ľudí by ju najradšej vyvesila na tabuľu hanby za to, čo ako budúca matka robí.

Mary Bartalos sa už onedlho stane mamou.
Zobraziť galériu (10)
Mary Bartalos sa už onedlho stane mamou.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Brunetka sa totiž pochválila záberom s manželom, a to práve z workshopu movementu. Na nej Mary doslova lieta na nohách svojej lásky a pridržiava sa len jednou rukou. Takýto kúsok si vyžaduje dôveru v partnera, a to najmä v ôsmom mesiaci tehotenstva, kedy to môže, ale nemusí byť nebezpečné.

„Aj v 8. mesiaci lietam. Som rada, že moje telo mi to stále dovoľuje. Nie je to tak síce každý deň, už občas cítim, že postupne ide do tuhého," napísala budúca mamička k záberom, na čo sa do nej pustilo hneď niekoľko ľudí.

„Nič ma do toho, ale bol by som mega opatrný," znel jeden z komentárov a pridali sa aj ďalší. „Mary len opatrne," či „Toto teda nepodporujem. Môže sa hocičo stať, jeden zlý pohyb..." Našla sa aj žena, ktorá pritvrdila: „Tá prvá fotka je chorá, bohužiaľ."

Komentárov, ktoré Mary povzbudzovali či obdivovali, však bolo viac. Sama herečka musí najlepšie vedieť, čo si môže s bruškom dovoliť a čo nie. A kým sa cíti dobre a dôveruje svojmu partnerovi, pokojne sa na vlastné riziko môže púšťať aj do akrobatických kúskov.

Tehotná Bartalos sa pochválila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram M.B./Peter Kováč)

Viac o téme: Mary BartalosAdrian Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu