Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celebritný žúr: Známa speváčka už tehotenstvo neskryje a Hajdin... Kto je tá žena?!

Suzie Hroncová a Juraj Hajdin Zobraziť galériu (9)
Suzie Hroncová a Juraj Hajdin (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa známe tváre slovenského šoubiznisu stretli na žúre v centre Bratislavy. Okrem tých, ktoré vymetajú podobné udalosti pravidelne, sa však v spoločnosti nečakane objavili aj celebrity, ktoré v centre diania vidieť len sporadicky....

K nim patrí napríklad aj speváčka Suzie Hroncová. Brunetka aktuálne prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. Už onedlho sa stane mamičkou a veru, bruško už neskryje. Aktuálne sa totiž nachádza v siedmom mesiaci tehotenstva, príchod dieťatka s partnerom očakávajú v máji. Ako sme sa dozvedeli, má sa výborne a hoci sa pripravuje na materské povinnosti, nezanedbáva ani svoju kariéru.

Už onedlho vyjde videoklip k jej novému singlu, ktorý nakrútila v spolupráci s Michalom Nemtudom. Spolupráca vraj prebiehala bezproblémovo aj napriek pomerne vysokému štádiu tehotenstva. Zaujímalo nás, či speváčka pozná pohlavie bábätka alebo sa chce nechať prekvapiť. „Bude to chlapec. Meno vám však povedať nemôžem, keďže sa chcem rozhodnúť až v momente, keď sa narodí,“ prezradila nám s úsmevom Suzie, ktorá doteraz pribrala na váhe iba približne osem kilogramov. 

Speváčka Suzie sa na párty objavila so zaguľateným bruškom Prezradila nám, že aktuálne sa nachádza v siedmom mesiaci tehotenstva a synček sa narodí v máji.
Zobraziť galériu (9)
Speváčka Suzie sa na párty objavila so zaguľateným bruškom Prezradila nám, že aktuálne sa nachádza v siedmom mesiaci tehotenstva a synček sa narodí v máji.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na párty sa objavil aj redaktor Juraj Hajdin, ex-partner Kristíny Tormovej. Neprišiel však sám. Spoločnosť mu robila neznáma žena a keďže od rozchodu s matkou jeho dvoch dcér sa po jeho boku neobjavila žiadna oficiálna partnerka, núkala sa otázka, či ide o novú lásku. Vzťah so sympatickou brunetkou však rázne poprel a dodal iba toľko, že ide o jeho známu. 

Juraj Hajdin prišiel v spoločnosti neznámej brunetky. Tvrdí však, že nejde o žiadnu novú partnerku.
Zobraziť galériu (9)
Juraj Hajdin prišiel v spoločnosti neznámej brunetky. Tvrdí však, že nejde o žiadnu novú partnerku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Juraj HajdinSuzie Hroncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu