Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Averzia Vojtu Dyka voči našej krajine: Slovenky z jeho tímu v ohrození?!

Vojta Dyk Zobraziť galériu (12)
Vojta Dyk (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA/PRAHA - Veľkolepá šou The Voice Česko Slovensko sa prehupla do svojej ďalšej časti. Po náhodných výberoch čakajú súťažiacich vyraďovacie večery. Hneď v prvom z nich bude musieť porotca Vojta Dyk (33) zredukovať svoj tím na polovicu. Ovplyvní ho národnosť súťažiacich?

Už v predchádzajúcich kolách sa totiž Vojta Dyk neslávne prezentoval tým, že slovenské ženy uňho príliš nebodujú. „Ježiš, nebuď blbý, Slovenku nieee!“ vykričal v jednom z výberových kôl súťažiacemu, ktorého chcela k sebe zlákať Jana Kirschner práve na krásne Slovenky vo svojom tíme. Následne spevák degradoval aj slovenský futbal, kde podľa Dyka za Čechmi výrazne zaostávame.

Averzia Vojtu Dyka voči
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Český kouč má sám v tíme tri súťažiace zo Slovenska: Kristínu Debnárovú, Valériu Polčovú a Adelu Husárovú. Po výberoch naslepo má dohromady štrnásť zverencov, no už túto nedeľu bude musieť až sedem z nich nekompromisne poslať domov a ukončiť tak ich nádej na celkovú výhru v speváckej šou. O speváckych kvalitách spomínaných dievčat, rovnako ako ostatných súťažiacich v Dykovom tíme, nemožno pochybovať, no podľa doterajších vyjadrení kouča sa môže zdať, že 'slovenská kuchyňa' mu akosi nevonia.

Averzia Vojtu Dyka voči
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Je preto otázne, či sú práve Slovenky v nadchádzajúcom vyraďovacom kole ohrozené. Isté je zatiaľ len to, že siedmim súťažiacim po nedeľnom večere zostanú iba oči pre plač. Ako všetko nakoniec dopadne a kto si pobalí kufre, na to si budú musieť diváci The Voice Česko Slovensko počkať až do večerného vysielania.

Viac o téme: The VoiceVojta Dyk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu