Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prachař si nechal na ruku vytetovať dcéru: Tatér ho najprv pochválil, potom sa zhrozil!

Jakub Prachař Zobraziť galériu (10)
Jakub Prachař (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herec a moderátor Jakub Prachař (35) sa na Slovensku stal obľúbeným najmä vďaka šou Česko Slovensko má talent. Práve vďaka tejto relácii pribudlo plavovlasému Čechovi tetovanie na ľavej ruke „Neskúsiš, nevieš", ktoré si dali urobil spoločne s Jarom Slávikom (44). Jakub má však aj ďalšie tetovanie - na ruke má svoju dcéru.

Jakub Prachař má aktuálne na konte hereckú úlohu v českej romantickej komédii LOVEnie, kde stvárňuje autistického včelára, ktorý sa zamiluje do svojej nevlastnej sestry. Aj kvôli herectvu musí prekrývať a skrývať svoje tetovania - na ľavej ruke nápis „Never try, never know" (neskúsiš, nevieš, pozn. red.), KAM? na prstoch a najnovšie aj svoju dcéru na pravom zápästí.

Nové tetovanie Jakuba Prachařa: Na ruke má dcéru a... Tatér sa zhrozil!
Nás zaujímalo, či ozdobu ruky, pre ktorú sa spontánne rozhodol s Jarom Slávikom v šou Česko Slovensko má talent, neľutuje. Jakub hneď na to vyhrnul rukáv, ukázal predlaktie a povedal nám: „Tak toto snáď ako dôkaz stačí. Keď bude najhoršie, nechám to niečím prekryť." 

Okrem toho si už dávnejšie nechal na prsty vytetovať KAM?, pričom sú to začiatočné písmená mien jeho rodiny - Agáty, Kryšpína a Mie. Práve dcérku Miu sa rozhodol Prachař nechať si zvečniť aj samostatne a venoval jej svoje pravé zápästie. „Mám tu svoju dcéru. Som si namaľoval. Som poslal tatérovi svojmu odkaz. Na to on povedal, že na to, že je dcérke rok a pol, tak je fakt šikovná," prezradil Jakub.

Svoju rodinu má vytetovanú na prstoch ľavej ruky.
Zobraziť galériu (10)
Svoju rodinu má vytetovanú na prstoch ľavej ruky.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Potom tatérovi ale herec objasnil, že to nekreslila malá Mia, ale obrázok zhotovil on sám. „Nie, ty debil, to som si namaľoval sám. A on na to povedal: Noo, tak to všetka česť," prezradil Jakub, že tatér napokon z jeho umenia veľmi nadšený nebol. Každopádne však tyrkysová kresba bola vytvorená s láskou a to sa počíta.

Svoju dcérku si namaľoval Jakub Prachař sám.
Zobraziť galériu (10)
Svoju dcérku si namaľoval Jakub Prachař sám.  (Zdroj: Topky.sk/Ján Zemiar)

Viac o téme: Jakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu