Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hanba na tri zimy: Ďurinda sa strápnil pred 20 000 ľuďmi… Tak toto si mohol odpustiť!

Maťo Ďurinda Zobraziť galériu (4)
Maťo Ďurinda (Zdroj: archív Tublatanky )

BRATISLAVA - Fúha, tak toto sa s ním bude ťahať ešte poriadne dlho! V nedeľu večer sa opäť otvorili brány vynoveného štadióna Tehelné pole, kde sa na zápas medzi Slovanom Bratislava a Spartakom Trnava prišlo pozrieť viac ako 22 000 nadšených fanúšikov. Súčasťou veľkolepého večera bolo aj vystúpenie legendárnej kapely Tublatanka. Tá si však hneď z fleku vyslúžila hanbu ako ešte nikdy.

Pozorným očiam divákov totiž neunikol podstatný detail. Po tom, čo Maťo Ďurinda nadšencov na štadióne privítal, sa lídrovi skupiny začali pliesť ústa. Kým z reprákov sa ozýval ich ikonický hit Dnes, pri pohľade na obrazovku bolo zrejmé, že dlhovlasý hudobník ide úplne mimo.

Toto nemyslí vážne! Obrovský trapas legendárneho Ďurindu… Hanba na 100 rokov!

Bolo teda očividné, že vystúpenie nie je naživo a Maťo spieva pomocou playbacku. Ústa skrátka nestíhal otvárať v správnom čase a kapela si tak zarobila na hanbu na tri zimy. Na účet Ďurindu okamžite vzniklo množstvo vtipov a z jeho „spevu“ si teraz robí srandu polovica národa.

Ktovie, či mu za to takéto faux pa stálo a čo bolo za tým, že nepredviedol skutočný spev. Je totiž známe, že Ďurinda je vynikajúci interpret, ktorý dodnes bez problémov vytiahne aj svoje povestné výšky. Takýto trapas a následná potupa jeho mena, ktorá bude zrejme trvať ešte hodnú chvíľu, bola úplne zbytočná...

Viac o téme: TublatankaMaťo Ďurinda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu