Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Chce navýšiť počet detí? Multiotecko Kollár odkazuje ženám: Nech sa páči, hláste sa!

Boris Kollár Zobraziť galériu (14)
Boris Kollár (Zdroj: Instagram B.K.)

BRATISLAVA - To, že Boris Kollár (53) sa môže popýšiť už desiatimi krásnymi ratolesťami, nie je žiadnym tajomstvom. Ani to, že má svojich potomkov s deviatimi rôznymi ženami. Synovia podobu s otcom nezaprú a z dcér rastú krásne mladé dámy. Je však možné, že má multiotecko v pláne rozšíriť svoje pokrvné potomstvo na futbalovú jedenástku či dokonca navýšiť počet na trinástich "hráčov" ako v rugby?

Keď sa povie Boris Kollár, ľudia si buď klepkajú po čele, že má toľko detí, alebo si z neho jednoducho robia žarty. On však svoje deti zbožňuje, oslavuje s nimi narodeniny, chodia na dovolenky, prežíva s nimi poznámky zo školy alebo ich vodí do spoločnosti.

Multiotecko Kollár robí nábor na ženy: Nech sa páči, hláste sa!

Práve na jednej zo spoločenských udalostí sme podnikateľa a politika stretli s dcérou Saškou, ktorá tento rok oslávi plnoletosť. Práve počet jeho detí je mnohokrát terčom rôznych žartov. My sme sa ho preto opýtali, ako to vôbec berie a presvedčili sme sa, že Kollár je rozhodne chlap so zmyslom pre humor.

Len nedávno internetom kolovalo tzv. meme, že ak by sa Borisovi niečo stalo, dedičské konanie by muselo prebehnúť v Inchebe. "Viete, to priamo nadväzuje na tú pláž, čo zavesil kedysi Sajfa. Že Boris Kollár s rodinou v roku 2034. Takže pokiaľ sa tá pláž naplní, naozaj budú musieť vziať Inchebu," smeje sa podnikateľ.

Na Prešporský bál prišiel v spoločnosti dcéry Sašky.
Zobraziť galériu (14)
Na Prešporský bál prišiel v spoločnosti dcéry Sašky.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Podobné výstrelky verejnosti či zabávačov berie politik s rezervou. Dokonca natoľko, že nemá problém niektoré posty aj sám zdieľať na svojom profile na sociálnej sieti. "Ja s tým nemám absolútne žiadne problémy, takže kľudne, dámy, hláste sa!" prezradil.

Žeby si tým snáď robil nábor, aby navýšil počet svojich detí? Na našu poznámku o tom, aby to náhodou niektorá z dám nezobrala vážne, odpovedal so smiechom: "Nech sa páči! Poradíme, poslúžime." Nuž, možno sa teraz multioteckovi zaplní schránka správami žien dychtivých po dieťati.

Boris Kollár so svojimi deťmi rád dovolenkuje.
Zobraziť galériu (14)
Boris Kollár so svojimi deťmi rád dovolenkuje.  (Zdroj: archív B.K.)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu