Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Porota markizáckej šou v kreslách za desaťtisíce, ale to štúdio... Preboha, veď tam behajú myši!

Veľkolepá šou skrýva nedostatky. Zobraziť galériu (6)
Veľkolepá šou skrýva nedostatky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nablýskané štúdio, parádne osvetlenie a na mieru vyrobené kreslá. To je obraz populárnej šou The Voice Česko Slovensko. Aspoň ten, ktorý je známy divákom. Pohľad, ktorý sa pri nakrúcaní mnohokrát naskytne porote, už taký nablýskaný nie je.

Ostrieľaných porotcov šou The Voice len tak ľahko niečo nezaskočí. No pohľad, ktorý sa im naskytol pri nedávnom nakrúcaní, ich doslova šokoval. Nešlo pritom o žiadneho zo súťažiacich. O rozruch sa postarali hlodavce, ktoré sa sem-tam prebehnú priamo popred účastníkov.

Azda najväčšiu hrôzu zažíva jediná žena spomedzi koučov Jana Kirschner, ktorá sa netají tým, že z myší má absolútnu paniku. „Máme tu myš," vecne zhodnotí situáciu Vojta Dyk. Jačanie a útek zo štúdia sa však nekonajú. Namiesto toho sa porotcovia začnú podpichovať. „Ona vždy vykukne, a samozrejme sa vzdy bojí, že prvé, čo vidí, je Kali," neodpustí si Dyk svoj ustipačný humor, ktorý už tradične smeruje proti slovenskému raperovi. „A tá myš hovorí: Je tu Kali!" pridá sa k žartu Pepa Vojtek. Raper len neveriacky krúti hlavou.

Porota markizáckej šou v kreslách za desaťtisíce, ale to štúdio... Preboha, veď tam behajú myši!
„To, že sú v štúdiu myši, nie je nič výnimočné, je to staré štúdio plné myší. Možno ich nádejné hlasy prilákali zvonku do štúdia, aby si prišli vypočuť nových spevákov v The Voice Česko Slovensko." okomentovala vtipne situáciu PR manažérka Lenka Horáková.

Viac o téme: Jana KirschnerThe VoiceVojta DykPepa VojtekKali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu