Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Takto hrozne ešte nevyzerala: Kucherenko ukázala doráňanú tvár!

Silvia Kucherenko vystrašila najnovším záberom. Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko vystrašila najnovším záberom. (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Čo sa jej to stalo? Silvia Kucherenko (36) sa vždy prezentuje svojím dokonalým vzhľadom a sociálne siete zaplavuje krásnymi zábermi z dovoleniek, exotických krajín a s bezchybnou vizážou. Jeden z jej posledných záberov však vyzerá skôr ako z hororu. Zohyzdiť sa dala práve kvôli kráse...

Svojím zjavom pripomína ruskú bábiku a verejnosti sa navždy vryla do pamäti vďaka obrovským perám, ktoré už sa stali akousi jej značkou. Silvia Kucherenko sa netají tým, že starostlivosti o svoj zovňajšok venuje množstvo času a neraz jej ku kráse dopomôže aj chirurg či rôzne skrášľovacie procedúry. Nech už vyzerajú akokoľvek odpudzujúco!

V honbe za krásou a mladosťou treba veľakrát vydržať nekomfort, či dokonca pretrpieť bolesť. Známej modelke to však zjavne neprekáža. To, na čo sa tentokrát podujala je teda poriadny krvák! Na svojom profile sa pochválila záberom, z ktorého nejednej žene prebehne mráz po chrbte. Zabudnite na nalíčenú tvár a dokonalý úsmev z dovolenky! Miesto toho sa Silvia pochválila opuchnutou, doráňanou a zakrvavenou tvárou. K úrazu však neprišla na ulici. Za jej zjavom je skrášľujúce ošetrenie, ktoré podstúpila v snahe zastaviť neúprosné vrásky.

Takto hrozne ešte nevyzerala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

„Dá sa v pohode vydržať," ohodnotila zákrok Kucherenko. Snáď bude s výsledkom napokon spokojná.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu