Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Martausová a Bača päť dní po prevalení romániku: Sima mala veľký deň... Juraj sa skrýval!

Sima Martausová Zobraziť galériu (6)
Sima Martausová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Charizmatická textárka a speváčka Sima Martausová (31) si vydobyla pevné miesto na slovenskej hudobnej scéne. Najnovšie uviedla do života svoj v poradí už šiesty album. Na túto príležitosť si vybrala základňu SĽUKu a na komornú oslavu pozvala najmä svojich priateľov, rodinu a blízkych spolupracovníkov. Jej nová láska, herec Juraj Bača (31), sa však v tento veľký deň po jej boku neobjavil.

Začiatkom mesiaca sme priniesli informácie o tom, že slovenský herec Juraj Bača je po dlhšom čase opäť zadaný a jeho vyvolenou je ďalšia šoubiznisová kolegyňa. Románik sa nakoniec prevalil a podľa dobre informovaného zdroja sexi herec randí s krehkou speváčkou Simou Martausovou.

Martausová a Bača 5 dní po prevalení románika: Sima mala veľký deň... Juraj sa neukázal!

Práve Sima v pondelok predstavila svoj nový album Len tak sa stíšim, ktorý je už šiestym na jej konte. V budove SĽUKu v bratislavských Rusovciach odohrala krátky minikoncert, po ktorom album uviedla do života. To všetko za podpory svojich priateľov a hudobných kolegov. A aj keď na komornej oslave Juraj Bača chýbal, Sima počas koncertu doslova žiarila a rozdávala úsmevy na všetky strany. Môže za to práve jej nová láska? To zaujímalo nejedného z prítomných.

Martausová a Bača päť
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Speváčka je však známa tým, že o svojom súkromí verejne nehovorí a tejto zásady sa v posledných dňoch drží ešte prísnejšie. „Ďakujem veľmi pekne za otázku, ale nezodpoviem nič," zatĺkala s úsmevom Sima. Jej reakcia na konci videa vás však pobaví. Dôvod, prečo herec svoju partnerku na krst podporiť neprišiel, je pravdepodobne aj snaha vyhnúť sa zvedavým otázkam a čerstvú lásku si v týchto chvíľach ešte užívať v súkromí.

Martausová a Bača päť
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter.com/NOVÝ ČAS PRE ŽENY)

Čo ešte speváčka prezradila, to sa dozviete v našom video rozhovore vyššie.

Viac o téme: Sima MartausováJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu