Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dávali sa opäť dokopy? Bačova ex Richterová sa vyjadrila k romániku s Martausovou!

Juraj Bača a Dominika Richterová Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača a Dominika Richterová (Zdroj: Městské divadlo Zlín)

BRATISLAVA - Vymenil jednu za druhú? V slovenskom šoubiznise sa s novými vzťahmi akoby roztrhlo vrece. Najnovšie prasklo tajomstvo, že pár tvoria Sima Martausová (31) a Juraj Bača (31), medzi ktorými to zaiskrilo už v novembri minulého roka. Niečo tu však nesedí...

Len niekoľko dní predtým to totiž na premiére hry Masaryk/Štefánik vyzeralo tak, že Juraj má stále blízko k svojej bývalej dlhoročnej priateľke Dominike Richterovej. V spomínanom predstavení obaja herci vychytali hlavné úlohy zaľúbencov. Hoci sa dvojica oficiálne rozišla minulý rok v januári, počas skúšobného obdobia sa zdalo, že sa opäť zbližujú.

Juraj Bača tvorí pár s pesničkárkou Simou Martausovou
Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača tvorí pár s pesničkárkou Simou Martausovou  (Zdroj: SITA/Jozef Jakubčo)

Na sociálnych sieťach zdieľali spoločné fotografie a počas premiéry Juraj svojej ex dokonca venoval kyticu kvetov. A to nie je všetko. K nej od Baču Dominika dokonca dostala aj zájazd do romantického Paríža pre dve osoby, čo sa podľa nášho zdroja vo veľkom rozoberalo v zákulisí divadla Zlín i divadla Aréna. No hoci sa mohlo zdať, že bývalí partneri sa snažia opäť poskladať dokopy svoj niekdajší vzťah, situácia nakoniec vypálila úplne opačne.

Juraj mal o niekoľko dní nato zbaliť speváčku Simu a z opatrného romániku a spoločných stretnutí sa napokon vykľul vzťah. Snažili sme sa zistiť, čo na celú situáciu hovorí Richterová, tá sa však veľmi vyjadrovať nechcela a poskytla iba strohé vyhlásenie, že to, čo je medzi Simou a Jurajom, nie je záležitosťou, do ktorej by sa chcela miešať.

Koncom októbra na premiére predstavenia Masary/Štefánik Juraj Dominike venoval kyticu a zájazd do Paríža.
Zobraziť galériu (5)
Koncom októbra na premiére predstavenia Masary/Štefánik Juraj Dominike venoval kyticu a zájazd do Paríža.  (Zdroj: Městské divadlo Zlín)

Nejaký čas to vyzeralo tak, že Dominika a Juraj sa opäť dajú dokopy.
Zobraziť galériu (5)
Nejaký čas to vyzeralo tak, že Dominika a Juraj sa opäť dajú dokopy.  (Zdroj: Městské divadlo Zlín)

„Áno, v tom období sme k sebe naozaj mali veľmi blízko a trávili spolu veľa času. K Jurajovmu novému vzťahu však naozaj nemám čo povedať, je to ich vec,“ povedala nám Dominika, keď sme sa zaujímali, čo si myslí o vzťahu svojho bývalého partnera a či je pravdou, že v spomínanom období spolu opäť začali tráviť viac času.

Viac o téme: Sima MartausováDominika RichterováJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu