Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Identita Bačovej novej frajerky odhalená: Randí s TOUTO speváčkou!

Herec Juraj Bača. Zobraziť galériu (4)
Herec Juraj Bača. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred viac ako týždňom sme čitateľom ako prví priniesli informáciu, že Juraj Bača má mať novú priateľku. A nie len tak hocijakú. Náš zdroj tvrdil, že ide o ženu, ktorá patrí medzi známe tváre slovenského šoubiznisu a živí sa ako speváčka. Dnes už herec nič neutají. Randí s touto umelkyňou!

Podľa toho, čo sme sa od nášho dobre informovaného zdroja dozvedeli už pred niekoľkými dňami, ide o speváčku Simu Martausovú. Hoci sa herec snažil túto skutočnosť utajiť, dnes ich tajomstvo prasklo. „Iskra medzi nimi zrejme preskočila pri nakrúcaní relácie Milujem Slovensko, čo bolo v novembri. Veľmi rýchlo si padli do oka. Koncom novembra už boli spolu“ dozvedeli sme sa.

Juraj Bača randí so speváčkou Simou Martausovou.
Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača randí so speváčkou Simou Martausovou.  (Zdroj: Twitter.com/NOVÝ ČAS PRE ŽENY)

Sima Martausová
Zobraziť galériu (4)
Sima Martausová  (Zdroj: SITA/Jana Birošová)

Neskôr sa Juraj a Sima bok po boku objavili aj na We love 90’s párty. Hoci sa snažili pôsobiť nenápadne, niekoľkým pozorným očiam neuniklo, že k sebe majú blízko. Okrem toho herec neskôr Simu pozval aj ako účinkujúcu na tradičný charitatívny koncert v Galante, ktorý organizuje už niekoľko rokov.

Hoci sa doteraz ani jeden z nového páriku k vzťahu vyjadrovať nechcel, uvidíme, ako sa celá situácia vyvrbí, keď ich tajomstvo prasklo a je zrejmé, že začnú byť pod drobnohľadom verejnosti.

Viac o téme: Sima MartausováJuraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu