Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jasmina Alagič otvorene o tehotenstve a manželstve s Rytmusom: Takto to zistila a svadba bude v...

Jasmina Alagič sa úprimne rozhovorila. Zobraziť galériu (16)
Jasmina Alagič sa úprimne rozhovorila. (Zdroj: Instagram J.A.)

MALDIVY/BRATISLAVA - Mladá moderátorka z Fashion TV Jasmina Alagič (29) žiari šťastím. Nielen preto, že má po boku muža svojich snov a plánujú svadbu, ale aj preto, že pod srdcom nosí svoje prvé bábätko. Ako sama potvrdila, s Patrikom Rytmusom Vrbovským (42) budú mať chlapčeka. Kráska z Balkánu však prezradila oveľa viac.

Moderátorka s balkánskymi koreňmi je šťastím bez seba. V novembri sa zasnúbila s mužom svojho života, na Štedrý deň dvojica ohlásila, že sa stanú rodičmi a len nedávno sa Jasmina pochválila informáciou, že čakajú synčeka. Teraz oddychujú v exotike na Maldivách a brunetka sa rozhodla, že popri relaxe odpovie fanúšikom na ich otázky.

Na Štedrý deň sa dvojica pochválila novinkou, že budú rodičia.
Zobraziť galériu (16)
Na Štedrý deň sa dvojica pochválila novinkou, že budú rodičia.  (Zdroj: Instagram J.A.)

S tými akoby sa vrece roztrhlo. Okrem komplimentov a povzbudivých slov sa našli aj zvedavci, ktorí sa Jasminy pýtali na tehotenstvo, svadbu, svokrovcov aj Patrika. Spontánna a usmievavá Alagič s radosťou odpovedala a prezradila tak aj to, aká bola Patrikova reakcia na to, že bude otcom, ako to vlastne zistila a tiež, kedy bude ich deň D.

Zistenie, že je žena tehotná, je v drvivej väčšine prípadov radostné. Inak to nebolo ani pri Jasmine, ktorá to zistila klasicky. „Jednoducho meškali a potom som si urobila test," priznala brunetka a prezradila viac aj o Rytmusovej reakcii: „V živote som nevidela nič emotívnejšie a čistejšie ako jeho reakciu."

„Keď mi prišli prvé výsledky, hneď som očami hľadala informáciu o zdraví a potom som už bola iba šťastná. Či by to bolo dievčatko alebo chlapec, moje šťastie by bolo rovnaké," odpovedala úprimne na otázku, či je rada, že bude mať synčeka. A nezabudlo sa ani na svadbu. Jeden z fanúšikov sa pýtal, či bude v roku 2019, na čo odpovedala krátkym a vševraviacim áno.

Jasmina potvrdila, že tento rok bude svadba.
Zobraziť galériu (16)
Jasmina potvrdila, že tento rok bude svadba.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu