Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Najsilnejší moment Rytmusovho života: Videl svoje dieťa!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (4)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Rovno na Štedrý deň sa Jasmina Alagič (29) a Patrik Rytmus Vrbovský (42) pochválili radostnou novinkou. Po tom, čo sa začiatkom novembra zasnúbili, ich vzťah sa dočkal spečatenia v tej najkrajšej podobe - už o niekoľko mesiacov sa stanú rodičmi...

Rytmus sa netají tým, že jeho polovička je pre neho všetkým a hýčka si ju vo všetkých možných smeroch. Okrem toho s ňou ako pyšný budúci otecko absolvuje aj lekárske prehliadky. So záznamom z jednej z nich sa pochválil aj na sociálnej sieti.

Rytmaus - Piešťanský majster sedlákov

„Milí instafans, toto video pravdepodobne stiahnem, ale chcel som sa s vami podeliť. Zažil a videl som veľa krásneho (ešte aj zažijem, uvidím), ale toto je momentálne najkrajší a najsilnejší zážitok. Vidieť naše malé MY sa nedá opísať, porovnať s ničím. Ľúbim ťa, Jasmina,“ napísal k videu, ktoré sa však opäť neštítil zahltiť popisom s vulgarizmami.

Nevedno, čo sa mu stále pozdáva na verejnom dehonestovaní týchto momentov, keďže viaceré slovenské a české médiá tieto popisy aj tak vyrastrujú, no zvláštne je aj to, že pri oznamovaní tehotenstva a ďalších podobných momentov sa pred „primitívnymi článkami“ nebráni. Tak či tak, minimálne dokázal, že má širšiu slovnú zásobu ako si ľudia pôvodne mysleli. Zo smetiarskych ko*otkovcov prešiel na po*ebanú zberbu. Snáď sa teda časom z jeho úst dočkáme aj niečoho zmysluplnejšieho.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu