Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská tragédia počas Vianoc: Zomrel mladý herec (†30) z Ordinácie v ružovej záhrade!

Aleš Kubát podľahol rakovine. Zobraziť galériu (4)
Aleš Kubát podľahol rakovine. (Zdroj: Facebook A.K.)

PRAHA - Obzvlášť smutné Vianoce majú za sebou príbuzní a priatelia českého herca a moderátora Aleša Kubáta, ktorý náhle zomrel na druhý sviatok vianočný. Mal pritom len 30 rokov.

Podľa jedného z jeho priateľov a denníka Blesk, sa Alešovi stal osudným nádor v bruchu, ktorý metastázoval na obličky. Jeho odchod potvrdila na sociálnj sieti aj Alešova sestra. „S hlbokou bolesťou v srdci oznamujeme, že navždy dotĺklo predobré srdce, a že nás navždy opustil náš milovaný syn, brat, vnuk a dobrý priateľ Aleš Kubát. Odišiel nečakane v rodinnom kruhu v stredu 26. decembra vo veku 30 rokov."

Herec už v pätnástich rokoch úspešne zabojoval s rakovinou a vyzeralo to, že definitívne zvíťazil. O tom, že sa choroba vrátila, pravdepodobne dlho netušil on, ani jeho rodina. Práve tá jeho náhly odchod berie najťažšie a hercovi fanúšikovia a známi jej okamžite začali vyjadrovať úprimnú sústrasť a podporu.

Obrovská tragédia počas Vianoc:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook A.K.)

Aleš pritom len pred necelým rokom prišiel o dobrého priateľa Jakuba Zedníčka (27), synovca známeho moderátora Pavla Zedníčka (69). Ten zomrel len krátko po silvestrovskej polnoci pri tragickej autonehode. Brnenské národné divadlo tak stratilo dvoch mladých talentovaných hercov v jeden rok.

Aleša Kubáta si diváci môžu pamätať najmä z českého seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, no pôsobil aj v Národnom divadle v Brne a v divadle na Rejdišti. Okrem toho mal multitalentovaný mladík naštartovanú kariéru aj ako moderátor a spevák. Krásny duet si dokonca strihol s víťazkou Superstar Terezou Maškovou. Rodine aj známym talentovaného herca vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Aleš Kubát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu