Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska z markizáckej Tváre vo vysokom štádiu tehotenstva: Úplne NAHÁ foto!

Krásnej tanečnici zostáva do pôrodu už len zopár dní. Zobraziť galériu (7)
Krásnej tanečnici zostáva do pôrodu už len zopár dní. (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Čas sa jej kráti! Tanečnicu Moniku Sakmanovú (28) už len pár dní delí od pôrodu prvého dieťatka, ktoré čaká so svojim snúbencom, hudobníkom a raperom Ramonom Beňom (29) alias Rakbym. Najnovšie sa pochválila krásnym aktom.

Krásna tanečnica svoje tehotenstvo mapuje na sociálnej sieti a pravidelne ukazuje aj svoje rastúce bruško. Najnovšou fotkou sa pochválila len včera, a tentokrát fanúšikom ukázala omnoho viac. Monika na zábere pózuje pred oknom, úplne nahá, len s úsmevom na tvári a prsia si zakrýva rukami.

Fotka vznikla u zaľúbencov doma a jej autorom je sám Rakby. „Dobré ránko, mladý pánko, ukážem ti, čo je na pozemskom živote to najkrajšie a je to zadarmo. Poď už sem," vyzýva s láskou Monika synčeka a veru, pôrod by podľa jej slov mal prísť už v najbližších dňoch.

Kráska z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Nejde však o žiadnu nevkusnú nahotu, ale o decentný akt a treba povedať, že budúcej mamičke to naozaj pristane. Okrem krásneho bruška, akoby sa tehotenstvo na Monikinom tele vôbec nepodpísalo. Za to pravdepodobne môže vďačiť hlavne tancu, ktorý miluje. Tomu sa dokonca venovala až do siedmeho mesiaca, no neskôr už musela z tempa poľaviť.

Kráska z markizáckej Tváre
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Tanečnica a raper sú spolu už viac než dvanásť rokov, z toho tri roky sú zasnúbení. Prvého synčeka sa nevedia dočkať. Ten by mal na svet prísť v období medzi Vianocami a Novým rokom. Budúcim rodičom držíme palce.

Viac o téme: DieťaPôrodRakbyRamón BeňoMonika Sakmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu