Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Cibulková prehovorila: Po pôrode končí s kariérou!

Dominika Navara Cibulková zvažuje materskú dovolenku. Zobraziť galériu (5)
Dominika Navara Cibulková zvažuje materskú dovolenku. (Zdroj: Instagram DC)

BRATISLAVA - Dominiku Navara Cibulkovú (29) sme stretli na uvedení novej kolekcie luxusných šperkov. Pre topky.sk prezradila svoje najbližšie plány a aj to, že po otehotnení sa už tenisu venovať nemieni.

Osemnásobná tenistka roka Dominika Navara Cibulková (29) má skutočne nabitý program, a to aj napriek blížiacim sa sviatkom. Už čoskoro ju čaká cesta do Dubaja, kde dva týždne zasvätí aj tréningu. Hneď po Vianociach Slovensko kvôli pracovným povinnostiam opäť opúšťa. „Prvého januára už letím do Austrálie, takže už budem v teple makať. Teraz trénujem iba kondičku, ale prvého začíname už aj s tenisom, takže ďalšia ťažká mesačná príprava je predo mnou, ale vidina tých cieľov ma stále ženie dopredu,” povedala nám. 

Dominika Cibulková 26.11.2018
Dominika má naozaj tvrdý režim a tréningu sa momentálne venuje na sto percent. Okrem toho je však už viac než dva roky aj manželkou. Rozmýšľajú s Michalom už aj nad bábätkom? „Už ma všetci postupne do toho tlačia,” priznáva Dominika s úsmevom a jedným dychom dodáva: „Jasné, že sa o tom rozprávame s manželom a už to máme určite v hlave. Ale povedala som si, že túto sezónu by som ešte chcela odohrať a uvidíme."

Cibulková prehovorila: Po pôrode
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Alo diamonds)

Vyzerá to teda, že naša najúspešnejšia tenistka možno zavesí kariéru na klinec už budúci rok. „Nevidím sa, že by som po materstve chcela ešte cestovať na turnaje, preto to ešte trošku odďaľujem. Mám dvadsaťdeväť rokov a myslím, že ešte chvíľku to počká,” prezradila svoje plány do budúcna.

Celý rozhovor si môžete pozrieť vo videu vyššie.

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu